August 22, 2015

CruNcH WaFeR DaN CooLeR BaG


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Cuba buat entry autopublish agar blog tak sunyi.. Jenuh jugak mencari idea nak mengarangkan..

Itulah bila dah bergelar blogger nih, kena laa berusaha agar blog sentiasa berupdate dan rajin-rajin blogwalking (BW) ke blog kengkawan blogger yang lain.. Barulah ramai kawan.. Ye tak?

Tapi itulah, bab update dapat jugak sesekali mencuri sedikit masa untuk update.. Tapi bab nak BW nih kengkadang masa amat mencemburui..

Kalau ada tinggalkan satu dua komen tuh kira ok laa.. In shaa Allah akan cuba untuk mengeBOM jugak sesekali..

Okey laa, baru-baru nih masuk Econsave, mulanya lebih kepada nak window shopping jer.. Lastly, membeli jugak.. Hehehe.. Itulah perempuan kan..

Apapun Eyda beli barang makanan dan jugak alat tulis untuk anak-anak.. Haa bila cakap barang makanan nih, Eyda beli yang ada free gift.. Amboi pilih yang ada hadiah saja kan.. Beli pun sebab makan jugak benda tuh.. Apa salahnya ambik kesempatan beli barang yang ada hadiah sekali..


Crunch Wafer bersama Cooler Bag


Beli dua pek Crunch Wafer dan dapat free gift Cooler Bag.. Crunch Wafer tuh dia letak dalam beg tuh.. Kiranya memang letak sekali dengan hadiah free gift..

Eyda sampai bawak ke opis Crunch Wafer tuh sebagai kudapan Eyda di masa lapar.. Hahaha perut Eyda dah kembali seperti sediakala setelah lama berpuasa di bulan Ramadhan dan berpuasa di bulan Syawal..

Kalau tak percaya baca ENTRY NIH..





14 comments:

  1. hehehe kalau husna pon cari yg ada free gift gak.. tp tgk jgk berbaloi ke tak beli..

    ReplyDelete
  2. adakah istilah window soping utk wanita? ha ha ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Window shopping tu hanya niat asal je,...lepas tu tukar plan :)

      Delete
    2. bahya juga bila wanita sebut nak window shopping. kena hati-hati lepas ni

      Delete
  3. Bestnya dapat hadiah cooler beg :)

    ReplyDelete
  4. kalau dapat FREE gift sis JM pun rembat..pantang tgk barang FREE ni

    ReplyDelete
  5. biasanya bila ada prmosi sebeginilah rasa naka beli banyak kan

    ReplyDelete
  6. hahaha.. kak Eyda memang sentiasa lapaq....

    jeles ai taw... badan comel ja.. kalau lah kite, makin mengembang dengan jayanya lah,,,

    ReplyDelete
  7. Aida ada.
    beli coklat semata2 nak cooler bag :-)

    ReplyDelete
  8. Sha pun suka beli yang ada free gift nie.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. sm mcm kami...sjk jd mak2 beli bnda yg nk guna yg ada free gift ja...hahaha

    ReplyDelete
  10. Cik Mimie suka cari brg yang ada free gift...hehe..tapi kalauy cklat2 ni mmg x beli la..sbb x makan.. :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...