April 3, 2015

MaiN BoWLiNG?


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah hari Jumaat kan? Esok lusa hari cuti.. Yahooo.. Lega, boleh laa Eyda berehat-rehat skit.. Tak banyak, skit pun jadi laa kan..

Okey laa, baru nih opis ada laa tanya sesapa nak main bowling.. Mulanya macam malas, yelah Eyda nih bukan terror pun main bowling nih.. Kalau bab nak jadi juara masuk longkang terbanyak, boleh laa Eyda join.. Hehehe nampak sangat tak terror kan..

Member pujuk-pujuk, okey laa.. Lagipun ada jugak member yang agak seangkatan dengan Eyda main jugak.. Hehehe.. Jadi tak laa rasa sangat diri nih tak terror.. Hahaha..


sumber


Korang nak tau tak, Eyda sebenarnya dah lama sesangat tak main bowling.. Yelah dah tau diri tak terror, buat apa nak abiskan duit main kan.. Guna untuk benda lain pun berbaloi jugak.. Betul tak?

Memandangkan petang nih nak main beramai-ramai, apa salahnya Eyda support walaupun diri tak laa terror mana kan.. Boleh jugak tengok tahap permainan Eyda kali nih makin ok ke ko.. Dah lama tak main laa katakan.. Harap-harap menjadi laa Eyda main bowling petang nih..

Kalau tak menjadi pun tak pa, Eyda tak kisah.. Sekurang-kurangnya, boleh jugak Eyda lepaskan rasa tension dan penat bekerja kan.. Betul tak? Ala Eyda main ni pun suka-suka jer.. Tak harap nak menang apa bagai pun.. Okey laa korang, jom kita beriadah petang nih..


 



39 comments:

  1. Main bowling? Best main bowling, bola bowling nya nampak je berat tapi tak sangat pun :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau menjadi memang best.. kalau asyik ke longkang jer kejanya memang tak berapa best..

      Delete
  2. Syok o main bowling..Kite last main pun masa tahun 2010..pastu dah tak main..ajak suami p dia kata tak best la...ishish.nasib

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa siannya.. kena plan ngan member-member plak agaknya..

      Delete
  3. lama tak pekena bowling...
    bagus untuk release tension...!! hehehehehe... :)

    *singgah sini klik2 nuff... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tuh.. thanks sudi klik nuff..

      Delete
  4. haaa pegila main Kak Eyda hehe.. sesekali.. nanti citer k pengalaman bermain boling stelah sekian lama.. strike ke idok ? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lawak ooo.. main asyik tak menjadi jer.. ada laa sesat strike tuh..

      Delete
  5. Pergilah main kak. Saya tak pernah main bowling sebab tangan saya tak berapa kuat. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa ya ka Farah.. huhuhu dah selamat bermain pun..

      Delete
  6. x pandai pun boleh maen sekadar suka2. tp best dpt luangkan masa ngan member2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa kita.. main sekadar suka-suka jer..

      Delete
  7. kalau main bowling masuk longkang itu seni tau hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha great defence ni...saya johan longkang gak sis!

      Delete
    2. Hahahaha seni tang mana tu kak jm

      Delete
    3. haha, rupanya baru ku tahu tanganku berseni... sebab mmg slalu masuk longkang pun, hehe

      Delete
    4. ohh kalau macam tuh kita nih dalam kategori berseni laa.. hehehe..

      Delete
    5. Seni tangan tak bedung ke Jay Emm? Ha Ha Ha..

      Delete
    6. kalau tgn bedung...bola statik...tak nk golek!

      Delete
    7. Hihihihi rupanya tangan pun ada seni kan

      Delete
  8. Selamat menjatuhkan pin, eyda!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak banyak pin nak jatuh.. huhuhu..

      Delete
  9. Mcm ner kak eyda main bowling ok ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha malu nak citer.. tak menjadi langsung..

      Delete
    2. Hihihiho.... msuk longkang ea

      Delete
  10. lamanya dah tak main bowling.
    dah lupa gaya nak baling bola tu,hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa baling jer bola bowling tuh.. jangan sampai tergolek ke belakang sudah.. hehehe..

      Delete
  11. Ayu dah lebih setahun xmain kakl..
    rinduenya nak berdating2 nie..wahahahah
    kene tggu irash besar sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Firash besar nanti, boleh ajak dia golek bola bowling tuh..

      Delete
  12. siyesly, shad lagiii laamaaa tak main kak eyda.. last time main rasanya ada kot dekat 4 years back..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom shad kita main bowling..

      Delete
    2. Seumur kak ekin xpernah maib bowling huhuhu

      Delete
  13. Replies
    1. boleh curi2 korek montot kan ahahah

      Delete
    2. make sure korek montot sendiri... Bukan montot lawan! Ha Ha Ha...

      Delete
    3. montot lawan? no no no...mesti berkudis...sedap nya kalau dapat korek montot hahahha

      Delete
  14. Cik Mimie pun lama dah tak main boling..:) takpe kak eyda..enjoy je :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...