March 17, 2015

TuLiSaN BeSaR VS TuLiSaN KeCiL


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Korang masih ingat ke dengan entry Cabaran Menulis Entry Dengan Tulisan Tangan baru-baru nih.. Kali nih Eyda datangkan dengan versi tulisan huruf besar vs tulisan huruf kecil..

Korang boleh laa tengok perbezaan tulisan Eyda.. Korang boleh laa nilai sendiri tulisan Eyda.. Bagi Eyda, suka tengok yang tulisan besar lagi nampak lagi cantik dan kemas berbanding tulisan kecil..


Tulisan Besar


Tulisan Kecil


Merajin betul laa Eyda menulis kan.. Buat penuh buku jer tulis macam-macam.. Tak pe selalu diari pun tak penuh.. Bukan tulis sesangat.. Kalau pergi meeting ada yang tulis banyak dan ada sebaliknya.. Macam mana tak banyak buku nota dan diari.. Hehehe..




26 comments:

  1. kite skang nie cukup failed tuli tulisan kecik..bile nk cube tulis tulisan kecik, mesti tetibe tertulis tulisan beso..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa Eyda pun lebih suka tulis tulisan besar berbanding kecil.. ehh mesti jadi pelik kan kejap kecik kejap besar..

      Delete
  2. dua-dua cantiklah kak..tapi wanie memang tak reti sangat tulis tulisan besar nie..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ke wanie? ikut orang jugak.. akak sekarang lebih suka tulisan besar lagi.. lagi cantik dan kemas..

      Delete
  3. Dua-dua kemas, tapi yang besar tu lagi nampak jelas :)

    ReplyDelete
  4. Hehe..antara doctors pun xfaham tulisan yang lain kalau huruf semua macam 'rumput pendek' bersambung2. Huru a,m,n dll sama je rupenye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis tuh hanya doktor tuh ja yang paham apa yang dia tulis.. doktor lain maunya kena refer doktor yang tulis tuh untuk tau apa yang dia tulis.. hehehe..

      Delete
    2. Tulisan doktor paling susah nak baca... ha ha ha...

      Delete
  5. Kitew pulak kalau tulisan tangan.memang macam2 rupa ada nanti.
    Kadang2 confius ni aku ker tulis.
    Sekejab besar.kejab serong.Kejab bulat.Main campur jer huruf besar ngan huruf kecik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak klu tulisan malas, abis laa silap2 tuan sendiri pun jenuh renung dan ingat balik apa yang tulis tuh..

      Delete
  6. sisi JM suka tulis tulisan kecil lg cantik dan kemas yg pasti dua2 tulisan eya not bad lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka kak JM.. nanti kalau nak tulis note ke apa kat kak JM kena guna tulisan kecil laa.. hehehe..

      Delete
    2. SS ske font beso size 100 bold.. He He He...

      Delete
  7. cantik tulisan kak emi :-)

    ReplyDelete
  8. Akak tak suka tulis semua besar. Hihihih sebab akak kalau tulis dlm capital letters jadi lambat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apapun tulisan tangan nih memang melambatkan.. mentang2 laa dah jarang menulis sekarang.. hehehe..

      Delete
    2. Tulisan paling cantik adalah tulisan cikgu..

      Delete
  9. Comelnya tlisan boleh dibaca sangat... hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka Ekin.. tulisan kecik tuh kekadang cantik kekadang sebaliknya..

      Delete
  10. Tulisan besar dan tulisan kecil eyda sama2 cantik..

    ReplyDelete
  11. ayu blm buat lg cabaran ni
    dua2 pon ok nampak kemas

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...