March 13, 2015

CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Uishh mencabar betul cabaran nih.. Apapun Eyda nak cuba jugak.. Manalah tau berjaya jugak menulis dengan cantik dan baik kan.. Yelah, bila dah keja nih banyak menaip guna komputer.. Menulis tuh dah kurang sesangat..


http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Jom ushar skit tulisan ntah apa-apa daripada Eyda..



Opps lupa plak nak letak tarikh kat entry Eyda tuh.. Apapun semoga korang boleh baca entry special nih.. Thanks sudi membaca tulisan macam budak sekolah tuh..





36 comments:

  1. comeilla tu, ala.. mama tak buat lagi, tapi dah siap dah.. tak tahu bila nak publish.. sibuk beno..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka, mama.. cepat laa nak tengok jugak tulisan mama..

      Delete
  2. asah skill menulis...asyik menaip je kan..hihi

    salam kenal eyda & jemput ke blog nana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, betul tuh.. kalau tak memang kurang laa menulisnya..

      Delete
  3. Cantiklah tulisan eyda. Nak pulak tulis tulisan besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ke? tulisan besar Eyda lebih cantik dari yang tulisan kecik..

      Delete
  4. cantik & kemas tulisannya.. tahniah. Terima kasih sudi sahut cabaran ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks di atas ucapan.. u r welcome, kerana buat cabaran sebegini.. kalau tak memang jarang-jarang laa nak menulis..

      Delete
  5. Kalu SS yg tulis... Ayam pon x boleh baca...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ayam pun tak boleh baca tulisan SS? siapa lagi yang boleh baca..

      Delete
    2. Hanya SS sorang je boleh BACA! hiksss

      Delete
  6. Cantik tulisan kak eyda...mmg suka tulis tulisan besar ke?kalau wanie macam kekok tulisan besar..and tak cantik sangat...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tulisan besar yang lagi lawa dari tulisan kecik.. tuh yang akak tulis dengan tulisan besar..

      Delete
  7. rajin ja menulis...mmg cantik tulisan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni namanya menyahut cabaran dan merajinkan diri menulis.. thanks kak ida..

      Delete
  8. Replies
    1. thanks kak JM.. senyum sampai telinga dah nih.. hehehe..

      Delete
    2. Senyum sampai ke telinga boleh terima lagi jgn senyum sampai ke kaki hihihihi

      Delete
    3. wahh macam mana rupanya senyum sampai ke kaki tuh kak JM?

      Delete
    4. sambil senyum tunduk kepada ke bawah hihihi

      Delete
    5. ohhh begitu rupanya.. hahahah//

      Delete
  9. woaaah cabaran ni bestlah.. ehehe tpi dah lama tak tulis.. eh bukanla x tulis lgsung..
    tulis bebetul.. skrang tulisan cem hape je..

    cantik n kemas tulisan Kak Eyda =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka cantik.. inilah yang tulisan yang terbaik.. thanks CT..

      Delete
  10. Salam. hee canteklah tulisan tangan itu.

    ReplyDelete
  11. CAntik tulisan semua CAPLOCK.. sy kalau tulisan caplock aka gagal..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulisan CAPLOCK lagi cantik dari tulisan kecil.. tuh yang saht cabaran guna tulisan CAPLOCK jer..

      Delete
  12. Cntiknya tulisan kak eyda Lena's sangat. ekin pun sahut cabaran gak hihihi nanti singgah la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ekin.. yup nanti akak singgah..

      Delete
  13. Salam buat Emi..... moga menarik lebih ramai rakan-rakan untuk melihat tulisan daripada Emi nanti.

    Ada masa jom ke blog saya. Saya pun join juga cabaran ini. Mari lihat bagaimana seorang lelaki menulis entri dengan tulisan tangan. he..he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya saya dah singgah.. cantik tulisan awak.. jarang ada lelaki tulisan secantik awak..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...