September 21, 2014

PeMeNaNG MeGa GiVeaWay aNaK MeRDeKa MaLaYSia!


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Opps belum update lagi ye ari nih.. Tengah memikir jugak tadi nak update apa ari nih.. Sekarang nak update mengenai segmen GA yang saya join ya..

Tadi masa blogwalking blog kengkawan, tetiba prasan yang GA nih dah diumumkan keputusannya.. Ingatkan tak termasuk dalam list pemenang, tetiba tup-tup ada ya..

Jom tengok skit..




Alhamdulillah, nampaknya header blog bakal berubah wajah.. Huhuhu memang ada niat nak tukar skit template blog nih.. Buat permulaan nih, kita tukar header dulu.. Thanks Azzahrah di atas sponsor hadiah nih..

Korang semak kat Keputusan Rasmi Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia! nih.. Manalah tau anda salah seorang pemenangnya..



13 comments:

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...