October 23, 2015

GIVEAWAY : Duit Saku Dari BBL


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Jarang dapat join segmen atau GA kan.. Hari nih Eyda nak join satu GA.. Jom sama-sama kita join.. Manalah tau, ada rezeki kan..



< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

18 comments:

  1. good luck akak..semoga tuah di pihak akak..Fida tak join..sebab ada beberapa segmen yg Fida dah join..so bagi peluang orang lain pulak..hehehebaik tak hati fida ni...hehehe

    ReplyDelete
  2. JALAN2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  3. Good luck dari ga sama ;)

    http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  4. good luck kak ! napa zaf punya jadi warna putih kat belakang tu? hampeh

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab join Giveaway Duit Saku Dari BBL. Jangan lupa check link entri Update : Senarai Peserta Giveaway Duit Saku Dari BBL

    ReplyDelete
  6. Good luck ye
    Singgah dari GA yg sama dan follow mana yg tidak difollow lagi (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  7. PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ya ❤
    http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH buat para pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL. Boleh check senarai pemeng ya
    Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL

    ReplyDelete
  9. baru nak join...
    abis dah la plak, eyda :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...