July 13, 2015

KaD RaYa DaRiPaDa uZu (eMaS PuTiH, FaRRaH MF DaN ScDHa SeiN (SS)


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Alhamdulillah rezeki Eyda lagi mendapat kad raya daripada sahabat blogger.. Sekali dapat 3 keping plak tuh..

Kad raya yang Eyda terima tuh daripada Uzu (Emas Putih), Farrah MF dan Scdha Sein.. Jom tengok kad raya yang Eyda terima hari Khamis yang lepas..



Kad raya yang sampai serentak


Kad raya daripada Uzu (Emas Putih)


Kad raya daripada Farrah MF


Kad raya daripada Scdha Sein (SS)
 
 
Tak sangka tahun nih paling banyak terima kad raya setelah lama tak terima sebarang kad raya.. Apapun terima kasih kepada kengkawan blog yang sudi titipkan kad raya buat Eyda..
 
 
 
 

32 comments:

  1. waaa...sronoknya...

    thn ni x dpt kad ry lg...sobbbssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah seronok zai.. nama pun dapat kad raya.. aloloo jangan laa sedih..

      Delete
  2. Lama dah tak anta kad raya kat org.. best dpt kembalikan nostalgia gini kan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, lama jugak tak hantar dan terima kad raya nih.. best jugak sesekali dapat mengembalikan nostalgia sebegini..

      Delete
  3. nak backlink free ? sila tinggalkan link di page BLOG SYIRA LOKMAN :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok syira, in shaa Allah nanti akak tinggalkan link..

      Delete
  4. wahhh dah sampai... sila laa gantung... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak banyak kad raya, boleh gantung kat pintu jelah.. hehehe.. apapun thanks banyak-banyak tau..

      Delete
    2. Gantung, jangan tak gantung. Tepek kat dinding ruang tamu pun OK gak :)

      Delete
    3. hahaha boleh jugak tu Farrah.. hari nih dapat lagi 2 keping kad raya..

      Delete
    4. Kita xleh gantung hahaha raya balik.kmpg la

      Delete
  5. seronok kan dapat kad.. lagi seronok dari dapat mesej raya.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh QA.. seronok sangat, lama betul tak dapat kad raya.. ^_^

      Delete
    2. kalau Eyda nak tahu..sejak create blog, dan kenal rakan maya baru terima kad raya..jika tak sebelum ni mmg kiriman wish melalui sms je

      Delete
  6. Tahniah Kak Eyda: ) bnyk dah dapat tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah banyak dapat kad raya dari rakan blogger tahun nih.. appaun thanks cik Mimie..

      Delete
  7. rasa sonok jer bila dpt kad raya kan.....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih feel berbanding e-card/sms raya :)

      Delete
    2. mestilah seronok Deanna.. ermm betul tuh Farrah dia punya feel lain skit berbanding e-card/sms raya nih..

      Delete
  8. Seronoknya dapat kad raya.. menggamit memori..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah seronok.. ermm betul-betul menggamit memori..

      Delete
  9. Replies
    1. sampai serentak dengan kad raya Uzu ngan SS..

      Delete
  10. alaaaa...kad raya dari sis JM mana? huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah akan menyusul nanti.. jangan la sedih2 kak JM..

      Delete
  11. Replies
    1. memang best dah lama tak dapat kad raya plak tu..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...