July 10, 2015

ETS KL Sentral - Padang Besar Bermula 10 Julai 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Alhamdulillah setelah sekian lama menanti adanya ETS yang menyambungkan antara Kuala Lumpur ke Padang Besar akhirnya mula beroperasi pada hari nih..

Pada sesiapa yang nak balik ke Utara yang belum beli sebarang tiket, boleh laa cuba ya.. Harga tiket daripada Kuala Lumpur ke Padang Besar RM80.. Agak berbaloi kan harganya..




Alhamdulillah bertambah lagi satu perkhidmatan awam buat semua.. Boleh laa mencuba kepada sesiapa yang sering berulang alik dari Kuala Lumpur atau Ipoh ke Utara..







27 comments:

  1. Ada geng travel dah ajak naik ets ke utara

    ReplyDelete
  2. Bolehlah kita berjalan sakan nanti.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sesangat.. apapun sediakan duit secukupnya.. hehehe..

      Delete
  3. wahhh...really?
    Akhirnyaa...dah boleh guna sampai utara...senang la adik Annur nak balik lain kali.. ^_^

    Annur

    ReplyDelete
  4. patut la suami ajak p langkawi naik tren nti...dh start dh...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh siap ada perancangan dah.. senang laa nanti kan..

      Delete
  5. excited tgk ETS berhenti kat train station pekan saya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tengok jugak.. belum pernah tengok lagi nih.. huhuhu..

      Delete
  6. oooo ni ka duk cakap dalam group #bloggerutara a

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup inilah story mory yang citer dalam group..

      Delete
    2. Ooo... Kita ketinggalan jah dlm.group.kak... Akhir puasa asyik.nk.tido hahaha... Pukul 9 tido pkl 11 baru.jaga...

      Delete
  7. Wahhhhhh,...ini sudah bagus! Senang nak ke sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay Farrah nak mai sini.. hehehe..

      Delete
  8. tak sabaq nak rasmi naik di butterworth.. slalu kena naik kt ipoh saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, bila laa nak naik nih.. ok laa dah dekat dengan Nina..

      Delete
  9. wah..lepas ni lebih mudah jika ingin shoppig di padang besar..boleh balik hari

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas nih tengok kak JM rajin p padang besar..

      Delete
  10. tahun depan boleh balik raya naik train..yahoo..feeling Jepun sat

    ReplyDelete
  11. Wah, macam best je..jimat duit minyak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best.. teringin nak cuba..

      Delete
  12. rs nk try laaaa.....mesti best ni...hihih

    ReplyDelete
  13. terbaik...
    mudah org utara nak balik kg :)

    ReplyDelete
  14. Assalam eyda,
    teringinnyaaaaaaaaaa na naek
    jom buat together2 naek reramai #bloggerutara :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...