June 1, 2015

RaJiN MenGoMeN Mei 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Korang rindu Eyda tak? Yelah, tenggelam timbul Eyda kan semenjak dua menjak nih..

Apapun Eyda cuba sedaya upaya untuk up story mory atau entry yang terkini buat semua sahabat Eyda yang sudi meluangkan masa menyinggah ke teratak kecil Eyda nih..

Okey laa buat permulaan bulan Jun yang indah nih, Eyda nak berterima kasih kepada sahabat blogger Eyda yang tak jemu menyinggah sambil meninggalkan kata-kata dan komen buat Eyda..

Oppss lupa plak nak ucapkan selamat bercuti kepada kengkawan yang bergelar guru dan juga pelajar.. Seronok korang ye, dapat cuti panjang.. Ermm tak ketinggalan laa, anak-anak Eyda pun cuti sakan laa.. Hehehe..



 












Nampaknya ada yang masih kekal dalam carta Eyda nih.. Tak ketinggalan, ada juga blogger yang pertama kali berjaya berada dalam carta Eyda..

Apapun terima kasih banyak-banyak kerana sudi memeriahkan teratak kecil Eyda yang tak seberapanya nih.. Kunjungan korang amatlah Eyda hargai..

Hanya entri penghargaan dan masukkan blog kengkawan sekalian ke dalam Bloglist Jun yang mampu Eyda berikan sekarang.. In shaa Allah jika dimurahkan rezeki, akan Eyda berikan sesuatu buat korang yang sudi menjadi peneman Eyda di kala suka dan duka.





26 comments:

  1. Ekin juara carta! Tepuk2 tangan.. He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, akhirnya Ekin jadi juara.. potong kat kona.. hehehe..

      Delete
    2. Clap clap clap! Berjaya dia mencantas!

      Delete
    3. meninggalkan kak JM dengan perbezaan 1 komen jer..

      Delete
    4. argghhh...kenapa I jatuh no 2 nih hahahaha

      Delete
    5. ni mesti Ekin balas dendam sbb last month sis JM juara ngan beza mata 1 juga hihihi

      Delete
    6. seronok pulak bila ada org bersaing nk menjuarai tahta tu heee

      Delete
    7. Hahahaha kak JM xde nak de balas dendam pun ekin main komen guna hp ni gak laju la..

      Delete
  2. Wow... ramai pengkomen!
    apapun, tahniah sebab izzeyda rajin blogging ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pun Eyda just senaraikan 10 blogger jer.. kalau listkan semua, ntah laa berapa banyak.. thanks Aida..

      Delete
  3. hahaa.. tahniah pada juara carta

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat pengomen tegar..

    MJ je tak tersenarai, kebelakangan ni dah jarang berblog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MJ.. tak apa, sesekali menyinggah ke blog kengkawan pun dah memadai..

      Delete
  5. Akak masih kekal melepak dalam carta kat tengah2 hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey laa tu.. yang paling atas pun tak.. paling bawah pun tak..

      Delete
  6. masihku tak percaya no 1 ni ... terima kasih kak eyda.. tahniah pada semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin...i is jelessss hihihi

      Delete
    2. Hah sudoh kak JM jeles larikk nusuk

      Delete
  7. Yeayhhh! masih tersenarai disini..:) Cik Mimie belum sempat lagi nak kuarkan PT..T_T

    ReplyDelete
  8. Terharu giler...Fida masih kekal di hati top komentar akak..hehehe

    ReplyDelete
  9. yeayy..yg pasti sis JM masih dalam carta...

    ReplyDelete
  10. hehehheeh....hebat2 belaka yg tersenarai....sy pon dh lama xmelepak sini...bulan mei mmg bulan paling bz utk sy hehhehe...pape pon thniah kepada semua yg tersenarai

    ReplyDelete
  11. singgah petang sini kak eyda.. nama shad sudah tersingkir dari carta.. hehe.. :D

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...