April 17, 2015

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Pertama sekali Eyda ingin mengucapkan terima kasih kepada Mialiana kerana sudi menganjurkan GA nih.. Terima kasih juga diberikan kepada pihak My Beauty Herbs kerana sudi memberikan Eyda peluang untuk mencuba produk mereka..

Alhamdulillah telah cukup tempoh sebulan diberikan oleh pihak My Beauty Herbs untuk mencuba dan memberikan review terhadap produk ini..


Apapun, sebelum tuh mari kita berkenalan dengan set My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare nih..

Inilah set My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare yang mengandungi

* Whitening Booster Soap
* Whitening Booster Day Cream
*Whitening Booster Oxygenating Night Cream


Nak tengok wajah Eyda sebelum menggunakan produk My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare tak? Meh ushar skit..




Inilah wajah Eyda sebelum menggunakan produk My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare.. Tengok laa kulit Eyda dengan gelapnya, kusam, berminyak semua ada.. Memang tak berseri langsung kulit Eyda..

Malu tau Eyda nak tempekkan gambar Eyda kat sini, tapi untuk membuktikan keberkesanan produk nih maka inilah wajah Eyda sebulan yang lalu..

Alhamdulillah setelah Eyda diberikan peluang untuk mencuba produk nih.. Ianya telah banyak merubah keadaan kulit Eyda.. Nak tengok dan mengetahui perubahan apa yang berlaku, meh tengok gambar Eyda di bawah..


Setelah sebulan Eyda menggunakan produk My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare..



Ini testimoni dan review ikhlas daripada diri Eyda sendiri setelah Eyda menggunakan produk ini..

Eyda amat berpuas hati dengan produk ini kerana ia membuatkan kulit Eyda mengalami pencerahan seawal 3 hari.. Malah ia mencerahkan kulit tanpa pengelupasan tau.. Bukan apa, ada sesetengah produk akan menyebabkan kulit kita mengelupas.. Eyda kalau jadi macam tuh, memang akan stop terus penggunaan produk tersebut..

Bukan itu saja, ia telah membantu menyerikan wajah kusam Eyda.. Ia membuatkan kulit Eyda mencerah, menggebu, melembap, melembut dan menegangkan wajah Eyda.. Malah ia juga mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit Eyda..

 Produk ini juga membantu menegangkan kulit wajah, melembut dan melicinkan kulit wajah serta menganjal dan menghaluskan kulit Eyda tau.. Bahkan, ia menjadikan wajah lebih sihat dan lebih muda gitu..

Tak menyesal Eyda mencuba produk My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare nih.. Bukan saja ianya mampu mengatasi masalah kulit Eyda, harganya juga murah iaitu RM69.90 satu set.. Selain itu, ianya mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan.. Bergantung kepada cara penggunaan seseorang.. Berbaloi kan..




Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.






46 comments:

  1. wah..memang nampak berkesan kat muka eyda kan..nampak perubahan..nampak lebih bermaya dan berseri..tahniah..boleh la teruskan penggunaan lepas ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan nampak perbezaannya.. tak sangka plak ada perubahan yang baik selepas penggunaan produk nih..

      Delete
    2. Kaann, setujuu.. berseri-seri gitu.. :D

      Delete
    3. syad pun apa kurangnya.. ada perubahan jugak..

      Delete
    4. Untung shad n kak eyda berseri2 muka

      Delete
    5. Heeehee.. shad berseri sebab senyum je.. hehehe... :D

      Delete
    6. sama laa kita Shad suka senyum.. hehehe..

      Delete
    7. Tersenyum lagi berseri-seri tu

      Delete
  2. Serius??
    Memang lain..Dah cerah sikit kan...Tak nampak kusam dah kulit dgn yg before tadi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup gambar sebelum tuh masa baru sampai produk nih.. gambar selepas semestinya selepas penggunaan laa..

      Delete
    2. uissshhh..lepas ni nora danish pun kalah dah hehehe

      Delete
    3. hehehe.. mana boleh lawan nora danish..

      Delete
  3. wah tahniah kak, feedback positif.. shad tumpang hepi.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah cuba menampakkan kesan yang baik mesti laa bagi feedback yang bagus kan.. thanks shad..

      Delete
  4. wah... memang nampak kan kesannya.
    Good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yang baik.. itulah tak sangka berkesan dengan kulit wajah Eyda nih..

      Delete
  5. hi eyda.. yoorin pon dpt jugak.. memg nmpak perubahan kan pakai..seronok rasa.. good luck to you eyda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yoorin.. good luck untuk yoorin jugak ya..

      Delete
  6. memang nampak kesan ketara lah kan, orang veteren macam kaknoor boleh jtak try ni hahaha tak mau kalah jugak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer kak noor.. tak ada had umur untuk menggunakan produk nih..

      Delete
  7. Replies
    1. waalaikumsalam tiga lalat.. thanks..

      Delete
  8. Akak memang ada perubahan... beza sebelum n.selepas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah nampak beza ekin pun ada gak menang produk skincare muka muka dulu n ksekrang nampak perbezaan tapi tang parut tu lambat nak hilang

      Delete
  9. ehem.. makin berseri-seri kak Eyda ye.. hehehe. alhamdulillah berkesan. mak saya pun nampak perubahan pada kulit saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Amy.. ni kira seri apa nih.. seri pagi boleh laa.. hehehe..

      Delete
  10. Wah, glowing2 muka Kak Eyda :) Semoga berjaya Kak Eyda :)

    ReplyDelete
  11. As salam

    singgah sini


    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/wajah-putih-gebu-dengan-my-beauty-herbs.html

    ReplyDelete
  12. Nape plak malu nak tepek gambar muka sendiri? Comel je.... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel ke? gambar sebelum tuh kureng kecomelannya.. hehehe..

      Delete
  13. Baru sebulan pakai muka dah berseri... Kalu setahun pakai tukar jadi muka Che Ta... He He He..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha jauh beza tuh dengan Che Ta.. kena buat pembedahan plastik boleh laa dapat muka Che Ta.. kah kah kah..

      Delete
  14. mmg ada perubahannya...

    all the best tau!

    ReplyDelete
  15. All the best eyda
    Memang best guna produk ni

    ReplyDelete
  16. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster.html

    Entri ini layak untuk ke peringkat seterusnya di

    http://www.mialiana.com/2015/04/giveaway-whitening-intensive-booster_27.html

    Keputusan akan diumumkan pada 11 Mei 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumslm mia.. thanks sudi memberi peluang kepada Eyda untuk menyertai giveaway ni..

      Delete
  17. woww..pencerahan yang ketara..harap2 lah bahagian lain pun putih..sis JM risau..bila pakai..muka je putih tapi kulit tangan gelap..tak pasal2 perlu cari produk D'Herbs hee....

    mmg nampak begitu berkesan di kuit eyda tu..teruskan pemakaian tu..nk putih jugaklah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa terkejut jugak bila bergambar tengok ada perbezaan yang ketara.. tak apa, kulit kira dalam kategori cerah.. jadi tak ada laa beza sangat..

      Delete
  18. tahniah ya...

    http://www.mialiana.com/2015/05/pengumuman-pemenang-giveaway-whitening.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...