April 4, 2015

RaJiN MeNGoMeN MaC 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer April dah menjelma.. Ermm dah hari keempat memasuki bulan April, tapi Eyda belum berkesempatan nak buat entry perihal kengkawan yang sudi menjengah sambil meninggalkan sedikit kata-kata buat Eyda..

Jom tengok siapa yang akan memasuki Bloglist Eyda untuk bulan April nih.. Jemput jugak jengah ke blog mereka ya.. Yang mana dah kenal, mungkin lama dah tak berkunjung.. Yang belum kenal, meh kita berkenal-kenalan..




Rajin Mengomen Mac













Terima kasih jugak kepada silent reader di luar sana.. Tanpa rakan yang Eyda kenal dan tidak kenal, siapalah Eyda nih.. Yelah, tanpa korang semua mungkin tak ada siapa kenal dengan teratak kecil Eyda nih..

Harapnya korang sudi-sudikanlah lagi berkunjung ke teratak kecil Eyda ni ya.. Thanks untuk semua.. Korang semua memang awesome..

In shaa Allah Eyda akan berkunjung balas ke rumah korang.. Kalau lambat tuh Eyda mintak maaf ya.. Kekadang masa amat mencemburui Eyda..





51 comments:

  1. thanx eyda..nama wana masuk dalam senarai juga tu walaupun lambat terjah sebab sibuk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome wana.. thanks jugak sudi jengah ke sini..

      Delete
  2. ehhh...nama sis JM pun ada di blog eyda nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua blog ada nama Sis JM hihihiji

      Delete
    2. sape JM tu ye..boleh berkenalan?

      Delete
    3. betul tuh Ekin.. mana2 blog mesti ada nama JM..

      Delete
    4. sapa ya JM tuh.. boleh jer nak berkenalan.. hehehe..

      Delete
    5. si JM tu x pernah kenal erti penat ke

      Delete
    6. Nak kenal boleh nk buat kak ipar xboleh dah hihihi....

      Delete
    7. hai nak buat kak JM jadi kak ipar ke Ekin? hehehe..

      Delete
    8. Xboleh buat kak ipar dah abg baru kahwin 9hbln tu hihihi

      Delete
  3. okey...bulan April sis JM beri laluan kepada org lain utk berada di tangga pertama tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala kak JM jgn la mcm tu...

      Delete
    2. tapi still BW cuma nk kurangkan...guna gear 2 je hiksss

      Delete
    3. ayat juara rajin mengomen.. alaa tak kan guna gear 2 ja kot kak JM.. rosak gear box nanti..

      Delete
    4. tiba2 rasa nk makan sup gear box!

      Delete
    5. Kak JM tetap dihati ekin taw biar pun jarang komen blog ekin... hihi

      Delete
    6. hahaha.. nanti p mkn sup gear box banyak-banyak tau kak JM.. boleh spare gear box yang bakal rosak nanti..

      Delete
  4. serahkan kepada CT yang menaip hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha CT kena rajin menaip laa..

      Delete
    2. Hihihi... ct menaip belum tambah kuasa tu yg slow jah tu

      Delete
    3. hahaha CT yang menaip semput laaa nak kejar..

      Delete
  5. semua yg lain tu sis JM kenal..mereka juga rajin tiggalkan komen di blog sis JM..terima kasih semua

    ReplyDelete
  6. Thanks, eyda. Eyda pun rajin tinggal komen di blog akak. Tahniah buat yg tersenarai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome kak Farrah.. thanks jugak kerana sudi singgah ke sini..

      Delete
  7. eh ada gak tersenarai rasa jarang masuk blog akak on9 guna HP slow sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jer.. tak tersenarai pun akak stay menghargai pada siapa saja yang sudi menyinggah ke sini.

      Delete
  8. eh, ada jugak nama kita di situ... :D
    Thank you so much kak eyda.. :D

    ReplyDelete
  9. terbaikk!! jom join segmen bloglist Zue: http://melaedah.blogspot.com/2015/04/1st-bloglist-segment-by-zuezulaikha.html
    ^_^v

    ReplyDelete
  10. Dah lama tak singgah sinii. wuuuuu.

    Izzeyda, jemput join GA Sayang oleh Scha eh? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa lama tak nampak Scha.. in shaa Allah Scha, nanti Eyda join..

      Delete
  11. tahniah semua yang memang rajin ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang diaorang rajin mengoen di sini..

      Delete
  12. macamana pulak nama saya boleh takdak ni, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. last minute terkeluar dari carta.. tak pa bulan nih in shaa Allah boleh masuk carta balik..

      Delete
  13. Yeeeeaaayyy tersenarai jugakkk...
    hahahaha buat2 xtau lak kan...
    terima kasih sbb jd top komentar ayu jugak kak eyda.
    tah bile nak pilih design pon xtau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah ayu.. apapun thanks tak sangka jadi top komentar tuh.. ok nanti akak bagitau designnya..

      Delete
  14. Ala, tak tersenarai kat sini..hehehe..

    tahniah buat semua pengomen tegar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba di bulan April plak.. masa masih panjang lagi..

      Delete
    2. fighting2 untuk berada di carta Kak Eyda: ) hehe

      Delete
  15. Replies
    1. bulan nih harapan SS menembusi carta amat cerah..

      Delete
  16. Fuhh..tersenarai jugak wanie harap..harap bulan ni pun masih jadi pembaca setia blog kak Eyda.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah Wanie.. persaingan makin hebat sekarang nih.. susah nak jangka siapa akan lekat melekat hingga hujung bulan..

      Delete
  17. yahuuuu ada nama itew terselit disitu.. itew suka suka ahaaaks..
    thank you untuk Kak Eyda juga.. rajin singgah blog CT.. kadang2 mmg lambat visit balik..
    jangan mrajuk naaa..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...