March 14, 2015

SNaCK PouCH DuTcH LaDY


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sesapa kat sini suka barangan free atau pun free gift gitu.. Eyda rasa ada, yelah bila beli barang yang kita suka atau perlukan, dapat plak barangan free.. Siapa tak happy kan..

Petang hari Khamis yang lepas, Eyda singgah laa ke Petronas yang terdekat.. Niat dihati just nak beli topup hp yang nak menghabiskan dirinya dan aiskrim menghilangkan rasa panas kerana cuaca panas sekarang..

Tetiba hasrat beli aiskrim terbantut.. Nak tau apa yang membantutkan hasrat Eyda.. Barangan kat bawah nih laa jawapannya.. Hehehe asal nak beli aiskrim, lastly air kotak dutch lady yang dirembatnya..

Lama betul Eyda tak beli dan minum air kotak Dutch Lady nih.. Bila beli nih, dapat jugak hilangkan kepingin Eyda.. Hehehe..



Nak dapat barang free punya pasal, sekali beli 3 kotak terus.. Cantik tak Snack Pouch tuh?


Ini bahagian belakang snack pouch tersebut..

Ini promosi yang sedang berjalan disemua kedai Mesra, Petronas..


Sesapa yang berminat, boleh laa terjah Petronas yang berhampiran.. Dapat jugak Snack Pouch Dutch Lady nih.. Semoga stok masih ada..

Okey laa jap lagi nak menghadiri jemputan majlis perkahwinan.. Lepas tuh ingat nak ke majlis akikah anak sedara yang baru..Banyak betul jemputan hari nih ngan esok.. Untuk minggu depan tak dak plak..

Apa program korang hari minggu nih? Kongsi laa dengan Eyda skit..


 


24 comments:

  1. Sebelah rumah wanie je petronas..hihi..ok,nanti boleh p tengok..minat jugak dutch lady.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau berkenan, boleh jer beli.. sedap kan air kotak dutch lady nih..

      Delete
  2. Replies
    1. best kan ibu zarith.. sesekali beli, bukan selalu pun..

      Delete
  3. Hi, awak sponsor untuk pertandingan hijab tu kan? Leaving my traces here. And already follow you ;)

    izzahazryna.blogspot.com

    Dapnye dutch lady. I love em too, malangnya I'm on diet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi join pertandingan hijab tersebut.. sesekali boleh jer Izzah.. minum skit sudah laa..

      Delete
  4. kalau sis JM 3 kotak tu sehari ke habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa kak JM sehari ke baru boleh abiskan 3 kotak tuh.. Eyda kejap jer, sekali hadap clear.. hehehe..

      Delete
    2. hehehe CT kasi free pun tak sentuh miahaha..

      Delete
  5. Sha tak suka minum susu, tapi nak pouch tu, acaner? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli jer susu tuh, bagi sedekah atau belanja jer kat sapa2.. sha ambik laa pouch tuh.. dapat jugak pahala.. hehehe..

      Delete
    2. ehehe beli susu then kasi kucing ehehe..

      Delete
    3. haa boleh jugak.. hebat laa kucing tuh boleh minum susu dutch lady lagi.. hehehe..

      Delete
  6. Wah..kitew ni jarang pergi Petronas.Selalu pergi Petron jer..
    Minggu ni macam biasa,kitew tak pergi mana pun.Suami kerja.so kitew jadi security dalam umah jew..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa ya ka.. Eyda pun sebab Petronas ada area jalan ke opis.. tuh yang boleh singgah menyinggah..

      Delete
  7. ooo kat petronas aje ye
    patut aritu beli tak dapat apa-apa
    sebab tak beli kat petronas rupanya...hehe

    anyway nice sharing eyda =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, hanya petronas yang buat offer nih.. u r welcome.. apa salahnya berkongsi apa yang kita tau..

      Delete
  8. wah menarik ni..kat PETRONAS je lah ye..

    ReplyDelete
  9. kenot gooo !! susu kenot telan ehehe..

    ReplyDelete
  10. Lama dah tak minum air duct lady huuhu

    ReplyDelete
  11. la kat petronas jeke yg ade
    tempat lain xde ye
    xde rezeki
    kalau x ayu dah borong da nk dptkan snack pouch tuu
    heheheh

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...