March 10, 2015

RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Hadiah-hadiahnya:

Cenderamata daripada IKEA

Giveaway ini berlangsung sehingga 31 March 2015




16 comments:

  1. Bulan ni banyak sungguh segmen kan.
    Kalau macam tu,kita pun nak buat jugaklah,,Tapi bulan 5 nanti..baru gempak..kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tuh afidah.. ishh tak sabar nak tunggu bulan 5 nih.. nanti dah buat, jangan lupa inform ya..

      Delete
    2. Yup nak buat tapi perlukan beberapa sponsor jugak..harap Fida sorang tak gempak la..hehehe

      Delete
    3. nanti buat laa entry cari sponsor.. nanti saya try tanya member, sebab baru nih dia ada bagitau nak jadi sponsor..tapi kena tunggu nak dekat bulan 5 laa.. awal2 nih takut dia tak boleh bagi jawapan..

      Delete
    4. Okey..okey...Lagipun Fida pun akan buat dalam bulan 5..hehehe.Nanti bila Fida buat entry tu..tapi lambat lagi kan..Sabor...

      Delete
    5. kalau nak cr sponsor nanti inform deh
      nak join juga
      nak buat GA sndri xpandai
      hahaaha

      Delete
  2. Peh, best hadiah. IKEA :)
    All the best tau! :)

    ReplyDelete
  3. kalau ada yang nak cari sponsor untuk GA boleh hubungi saya.
    azuredream.enterprise@gmail.com

    www.azuredream.com.my

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen..wana pun join segmen ni juga :)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/redballas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  6. Blogwalking. Dari segmen sama..

    http://nureen-sofiya.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan dari segmen yg sama :)

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...