February 2, 2015

RaJiN MeNGoMeN JaNuaRi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Memandangkan bulan Januari, bulan yang agak sibuk buat Eyda.. Jadi tak banyak entry yang Eyda buat.. Apapun alhamdulillah Eyda berjaya juga buat mini giveaway yang pertama..

Eyda memang tak sangka ramai yang sudi join mini giveaway Eyda yang tak seberapanya.. Eyda bagi peluang kepada semua peserta untuk blogwalking dan semak link penyertaan  masing-masing, kerana Eyda tak mau berlaku masalah setelah pengumuman keputusan dibuat nanti..

Okeylah, walaubagaimanapun tidak dilupakan buat kengkawan Eyda yang sudi menjengah dan meninggalkan beberapa komen buat diri Eyda..

Di bawah ini Eyda senaraikan 10 blogger yang sudi menjengah dan meninggalkan komen buat Eyda.. Bolehlah kengkawan berkunjung ke blog berkenaan sambil berkenal-kenalan..

Semua yang tersenarai ini kan Eyda masukkan ke bloglist bulan Februari.. Apapun terima kasih sekali lagi buat mereka..
















Jom ramai-ramai kta berkunjung ke blog mereka.. Selamat berkenalan bagi yang belum pernah berkenalan.. Yang dah berkenalan, jom singgah blogwalking..



 


42 comments:

  1. Tahniah buat mereka yang tersenarai tu... Mereka semua memang ohsem dan sentiasa ada di mana-mana blog sebagai top komentar ^-^

    ReplyDelete
  2. hehehhe ada gak ka.. terima kasih ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah ada..ZF memang rajin :-)

      Delete
    2. bila ada kerajinan utk terjah hihi

      Delete
    3. ZF dan blogwalking berpisah tiada hehe

      Delete
    4. setuju dengan CT...akak nk challenge ZF lah hihhi

      Delete
  3. Tak sangka pula saya tersenarai.

    ReplyDelete
  4. K.Eyda pun sama rajin ngomen.
    Refer link bawah ni:-
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/02/lovely-readers-jan2015.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah smua, mereka memg blogger yg rajin

    ReplyDelete
  6. Assalam Eyda..sis JM datang menyibuk kat sini boleh..nak masuk dalam list Februari lah ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. boleh, tak ada masalah.. dapat jugak berkenalan dengan lebih rapat lagi..

      Delete
    2. Sis JM dah pasang tekad dah tu hihihi

      Delete
    3. jaga2 tu bila sis JM kata nk masuk list tu..

      Delete
  7. sis JM kenal 9 org di atas tu kerana mereka juga rajin tinggalkan komen di blog sis JM..kecuali Sha Dhira..rasanya kami belum berkenalan lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh laa kak JM berkenalan dengan Sha Dhira plak..

      Delete
    2. kenal ka Zarul Farhana tu..kenal mana..hihi

      Delete
  8. saya tag akk..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/02/giveaway-free-template-by.html

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kak Nieda tak nak masuk dalam list ke..jom ikut JM

      Delete
  10. eh ana ada terselit. hehe mekaseh kak eyda. februari ni xtaula cmne. tenet makin mencabar keimanan ni T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul akak pun sama.. entry pun makin berkurangan.. blogwalking pun sama.. tapi bila ada peluang memang akak pun cuba juga agar blog nih tak kesunyian.. dan kawan2 pun stay ingat lagi akan kewujudan akak..

      Delete
  11. Eyda, terima kasih sbb sudi & rajin jenguk blog akak juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Farrah..selamat berkenalan..ahaahah

      Delete
  12. rajinnya mereka mengomen...hehe...moga wanie tersenarai untuk bulan bulan februari ni..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah lamanya wanie tak muncul.. rindu laa.. in shaa Allah boleh, semua orang berpeluang muncul untuk bulan februari nih..

      Delete
    2. Eyda..include me e too...nk masuk dalam list jugak :-)

      Nak BOmm blog yg rajin tinggalkan komen di blog sis JM tu

      Delete
  13. wah, nama wana pun masuk senarai juga ya..thanx banyak2..

    ReplyDelete
  14. wana dah update..dah masukkan blog izzeyda.^_^

    ReplyDelete
  15. adeeee name CT la *bunga bunga api*
    thank u hihi.. thank u slalu singgah blog CT juga..

    ReplyDelete
  16. semuanya memang rajin tinggalkan komen tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..sis JM x masuk dalam list Eyda nih..nak jear utk bulan Feb lah heee

      Delete
  17. tahniah buat mereka
    ayu xdpt nak bw ke mane2 pon ha
    tahniah jugak buat akk sbb anjurkan ga tu
    ayu pon nak buat jugak la
    cmne ye

    ReplyDelete
  18. Rajin mengomen... alangkah indahnya jika internet selalu lajuuuu...
    :D

    ReplyDelete
  19. ayoooo, nama siapa kat atas tu.
    mesti orangnya comel kan
    hehehe, terima kasih kat eyda jugak selalu jenguk blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakss...Ann..juara tuk bulan Jan ye...Tahniah

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...