February 4, 2015

Pemenang Mini Giveaway by izzeyda


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Maaf kerana sedikit terlewat untuk Eyda umumkan pemenang.. Untuk pertama kali penganjuran mini giveaway, sebanyak 84 penyertaan telah direkodkan.. Eyda memang tak sangka sebegini banyak penyertaan dari rakan blogger semua..

Terima kasih kepada semua peserta yang sudi join mini giveaway Eyda nih.. In shaa Allah dengan penganjuran pertama mini giveaway yang di luar jangkaan ini, Eyda akan menganjurkan lagi giveaway di masa akan datang..

Cuma masanya akan Eyda umumkan nanti.. Ianya bergantung kepada tahap kelapangan diri Eyda dan hadiah yang akan disediakan nanti..





Untuk tidak membuang masa lagi, Eyda akan umumkan pemenang yang bertuah bagi Mini Giveaway by izzeyda..





V



V



V



V



V










Kepada para pemenang, sila hantar DETAIL anda menggunakan SMS / WHATSAPP ke 0174597615

Pemenang Sophie Eye Relaxing Mask
NAMA : 
ALAMAT :
NOMBOR TELEFON:
URL BLOG :


Pemenang Topup RM5
NAMA :
NOMBOR TELEFON (beserta rangkaian talian telefon anda) :
URL BLOG:

Kepada yang tidak berjaya jangan sedih-sedih tau, In Shaa Allah nantikan giveaway Eyda yang akan datang.. Manalah tau, pemenang bagi giveway akan datang adalah milik anda pula..

Semoga persahabatan kita di alam maya ini akan berkekalan.. Eyda tak nak kerana giveaway jer kita bersahabat, jangan segan-segan singgah ke blog Eyda lagi ya di masa akan datang..




27 comments:

  1. Tahniah kpd yg berjaya! Tahniah jg pd eyda berjaya anjurkan GA ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak Farrah memberi semangat untuk Eyda anjurkan lagi giveaway akan datang..

      Delete
  2. Eh..menang ker? Hehehehhe. Terima kasih Anizz Annisa sebab bagitau, Kalau tak, memang tak tahu. Hmm..Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Haffizul Iskandar.. rezeki awak laa tu.. thanks kerana dah bagi detail yang diperlukan.. nantikan hadiahnya ya..

      Delete
  3. Tahniah Kepada pemenang... alhamdulilah ada rezeki disini... Terima kasih Izzeyda... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah cik Ash.. rezeki awak di sini.. thanks kerana dah bagi detail.. tunggu hadiahnya ya..

      Delete
    2. sama2...awal lagi detail... hahahahah kebetulan on9 blog smlm....

      Delete
  4. tahniah pada yang bertuah..nanti buat lagi GA ya.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah memang nak buat lagi.. tengah mencari hadiah yang menarik untuk dijadikan hadiah buat peserta GA akan datang..

      Delete
  5. terima kasih memilih saya sebagai antara pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome.. nanti saya inform ya tentang butiran pengeposan.. apapun thanks cepat bagi detail..

      Delete
  6. woot woowt tahniah pemenang semua =)

    ReplyDelete
  7. tahniah pada pemenang...
    nnt anjur lagi ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah ZF.. masih dalam proses mencari hadiah dan masa yang sesuai..

      Delete
  8. tahniah kepada pemenang. Ejoy tahniah

    ReplyDelete
  9. uyoo kak eyda buat ga
    tp xdpt nak join

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang.
    takde rezeki saya

    ReplyDelete
  11. cik Ash a.k.a Ekin menang? Tahniah

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...