February 11, 2015

FIRST MINI CONTEST BY SI KOSONG


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/first-mini-contest-by-si-kosong.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN



HADIAH-HADIAH

1ST : TOPUP RM10 + RUANGAN IKLAN FREE SELAMA SETAHUN 
2ND : TOPUP RM10 
3RD : TOPUP RM5 



MULA: 10 FEB 2015 

TAMAT: 17 FEB 2015
 
 
 

21 comments:

  1. Moga ada rezeki eyda utk GA ni :)

    ReplyDelete
  2. Maaf saya terlupa kasi link blog si kosong..
    sila paste kan link blog anda d sini http://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/first-mini-contest-blogyang-kosong.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ye saye..dari jauh sye tersedak ni.hahah..sye minat watak si kosong dalam komik lawak kampus..sbb tu curi name dia.hahah

      Delete
    2. Oh, masa tengok nama ni ada terdetik si kosong lawak kampus tu ke? ;)

      Delete
  4. salam cik izzeyda..thanks ye sbb join minicontest ni..sye dah update list baru..klo boleh ajak kawan2 skali biar boleh kenal smua..thanks and goodluck ye..

    ReplyDelete
  5. best juga kalau dapat topup tu kan eyda..all the best ya :)

    ReplyDelete
  6. hai.. singgah dari segmen sama. good luck


    http://thehoneysugar.blogspot.com/2015/02/first-mini-contest-by-si-kosong.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. teringat lagu najwa latif...
    kosong...kosong...kosong...

    ReplyDelete
  9. singgah dr GA yg sama.. good luck ^^

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/first-mini-contest-by-si-kosong.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/02/first-mini-contest-by-si-kosong.html

    ReplyDelete
  11. GA tamat semalam lah ye..dh tahu result lum

    ReplyDelete
  12. SI KOSONG... Haaa baru teringat, mcm penah dengar ja nic name si kosong ni..
    lawak kampus.. hehe..
    all the best kak eyda.. :D

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...