December 4, 2014

GIVEAWAY MEGA REVIEW BY EDA


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..

Jom ramai-ramai kita memeriahkan GA rakan blogger kita nih.. Boleh buat pilihan hadiah sendiri ya.. GA nih akan berlangsung sehingga 30 Disember 2014..


http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/giveaway-mega-review-by-eda.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


senarai hadiah bernilai rm300!!
* kek gulung choc x 1
* scarf secret half moon shawl x 1
* produk tuppaware x 1
* krim polla siang & malam x 4
* baju ladies officer x 1
* baju ladies kuning x 1
*  produk kecantikan x 12
* jam silikon x 4
*free keahlian tupperware x 1
*ahli group whatsapp kelab sponsor fadhileda x 88
* bloglist jan-dis 2015(shokugan no shana) x 20
  
GA nih akan berlangsung sehingga 30 Disember 2014


REVIEW PRODUK TUPPERWARE
 

 Steam It

Anda suka memasak? Adakah anda suka memasak secara stim yang sememangnya bagus untuk kesihatan?

Ini adalah produk yang sesuai untuk anda miliki.. Bukan hanya memasak masakan yang berasaskan kukus, anda juga boleh mengukus kuih muih dan kek.. Antara kelebihan Steam It nih, anda dapat memasak tanpa risau bahan masakan anda melekat pada Steam It nih.. 

 Bagus kan produk nih.. Terutamanya masakan secara stim..


Jangan risau produk Tupperware nih memang selamat untuk kesihatan kerana ianya memiliki semua perkara di bawah ni..


 TAHAP ANTARABANGSA
Diperbuat daripada bahan yang selamat, bebas toksik dan bebas karsinogen, produk Tupperware tidak menyebarkan bahan kimia berbahaya kepada kandungan makanan atau minuman. Produk Tupperware melepasi tahap piawaian global seperti piawaian US Food and Drug Administration (FDA) dan piawaian Japan Polyolefin Hygienic Association


 WARNA SELAMAT
Warna warna produk Tupperware yg terang dan menarik boleh dinikmati tanpa sebarang kerisauan. Kesemua pewarna didaftarkan di bawah senarai French Positive List, Circular Letter No. 176 dan menepati piawaian Council of Europer Committee of Ministers Resolutions AP (89) 1.


 MESRA ALAM
Tupperware memainkan peranan proaktif dalam menyelamatkan alam sekitar dari pencemaran dan kerosakan dengan menghasilkan produk yg tahan lama, agar tidak menyumbang kepada pembuangan dan pembaziran berlebihan.

 

WARANTI SEPANJANG HAYAT
Produk Tupperware dijamin dari sebarang keretakan, mahupun sebarang kerosakan di bawah penggunaan biasa sepanjang penggunaan produk tersebut.


TAHAN GELOMBANG MIKRO
Produk kalis gelombang mikro diperbuat daripada bahan yg khusus utk tujuan penggunaan gelombang mikro dan menepati badan-badan berikut ; USA-Toxic Substances Contol Act Inventory (TSCA), Canada-Domestic Substances List (DSL), European-Inventory of Existing Chemical Substances (EINECS), Australia-Australia Inventory of Chemical Substances (AICS), Korea-Korean Existing Chemical List (KECL), Japan-Japanese Inventory (ENCS)


KUALITI YG TINGGI
Produk Tupperware tahan lama dan diperbuat drpd bahan berkualiti tinggi, serta telah melepasi pelbagai pemeriksaan bagi memastikan tahap rekaan dan pembuatan yang teliti.
Usaha usaha ini menjadikan produk kami sesuatu yang menarik utk digunakan bagi sebarang perayaan.




Saya ingin memilih hadiah iaitu produk Tupperware Steam It kerana sehingga kini saya masih belum memiliki sebarang periuk kukus di rumah.. Ini ialah salah satu keperluan saya.. Itu pun jika saya menjadi salah seorang pemenang GA nih.. Apapun terpulang kepada penganjur GA nih.. Saya tetap menerimanya dengan tangan yang terbuka..


* Maaf saya tiada instagram dan tiada sebarang iklan Nuffnang yang menari-nari ketika ini..


 

9 comments:

  1. Replies
    1. Itulah akak sesaja cuba nasib.. manalah tau ada rezeki kan..

      Delete
  2. gud luck Eyda =)
    wahhh, macam best GA ni, boleh pilih hadiah
    nak join jugak la

    ReplyDelete
  3. bestnya hadiah dia.. produk kecantikan.. *ok, nak join jugak lah, hehe.
    good luck akak.. semoga menjadi salah seorang pemenangnya nanti.. amin..

    ReplyDelete
  4. Salam, dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...