October 21, 2014

Giveaway : Like, Share & Win


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


KLIK SINI UNTUK JOIN


Jom join beramai-ramai GA nih.. Hadiah pun menarik.. Mudah jer nak sertai GA nih.. GA nih berlangsung sehingga 15 November 2014.. Lama lagi tuh..


Saya berminat ingin mencuba produk shaklee kerana saya dah merasai sendiri keberkesanan produk Herbal Blend Multi -Purpose Cream Shaklee. Jadi saya ingin mencuba beberapa lagi produk keluaran shaklee.. Semoga ianya sesuai dengan saya..





11 comments:

  1. wahh menariknyaa...
    gud luck kak eyda

    ReplyDelete
  2. Ada slogan ke kak? Good luck. Saya x pernah consume shaklee XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu nak hadiah misteri, buat laa slogan tu budak.. akak pun baru mencuba produk nih.. nampak macam serasi.. thanks budak..

      Delete
  3. Replies
    1. Amin, mudah-mudahan dimakbulkan doa shikin..

      Delete
  4. Assalammualaikum wbt,

    Tahniah! Anda memenangi hadiah Utama Note/Phone Clutch Give away,

    Sila email detail ke siti.raiza[at]gmail.com spt di bawah:

    Nama :
    Alamat :
    No tel. :

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...