September 29, 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


http://jindrisska.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-me.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Tag






Senarai hadiah untuk dimenangi:
  • Hadiah Utama          : 20 x keychain Eiffel Tower
  • Hadiah Sampingan  : 3 x poskad Eiffel Tower
  • Hadiah Saguhati      : 3 x maps Paris 2014


Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(ada sebulan lagi nak join!! heheheh)
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)




9 comments:

  1. fuh!
    menrik ni :)
    nk join jgkla .
    gudluck! ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks MG.. time nak tag tadi lupa plak kat MG.. join jangan tak join tau MG..

      Delete
  2. Alamak kak, tak sempat lagi nak join.
    Insyaallah saya cuba nanti.

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...