GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri

9/06/2014 08:33:00 AM


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


KLIK SINI UNTUK JOIN



Gambar nih diambil beberapa hari lepas oleh anak sulung.. Bendera dan topi tuh diaorang beli sempena meraikan sambutan kemerdekaan di sekolah.. Walaupun gambar sedikit kurang memuaskan.. Tapi alhamdulillah anak-anak terutama yang dalam gambar nih gemar dengan bendera Malaysia dan topi yang diterima tuh.. Jadi ciwi juga laa.. Alhamdulillah mereka ada semangat kemerdekaan..




Tarikh tutup 16 September 2014







You Might Also Like

21 comments

  1. gudluck!
    kena tampal gmbar merdeka ea?
    ermm...
    ok! nk join tp bookmrk dlu sbb now nk amek exam ..hahaha (sempat)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup MG gambar sendiri, suami isteri atau anak yang menunjukkan semangat kemerdekaan.. ok good luck MG dalam exam.. in shaa Allah sempat..

      Delete
  2. alololo...tomeinya dia. hehe. good luck kak ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Amy J.. mencuba nasib, in shaa Allah klu ada rezeki..

      Delete
  3. Good luck.
    Saya tak sempat join wat masa ni.
    Tapi, kalau sempat..saya join sekali banyak xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.. samalah, klu jenis kena like banyak blog dan fb memang suka guna PC.. kalau yang simple-simple just guna tab jer.. itu yang kekadang sehari berderet-deret segmen danGA kat blog.. hehehe..

      Delete
    2. Betul tu. Susah nak follow blog kalau guna hp.

      Delete
    3. Yup sokong sesangat.. lagi satu kelajuan internet pun memainkan peranan.. klu slow, memang tak semangat nak update ngan join apa2 segmen dan GA..

      Delete
  4. comelnye
    all d bez kak
    nak terjah jugak
    al maklum la weekend utk layan segmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Yumida.. budak yang paling suka berposing.. memang suka dengan bendera.. siap suruh beli bendera letak kat rumah.. cubalah mana tahu ada rezeki nanti..

      Delete
  5. Waduh...susahnya..nanti ambik gambar dulu baru Acik join ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib ada budak yang suka berposing dalam umah nih.. kalau tak kena laa cari gambar perbarisan kemerdekaan 2 tahun lepas..

      Delete
  6. Salam ukhuwah dari bunda...hensom boy..peace yow!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam bunda.. hensem boy yang gigi rongak di depan.. dia dengan peace memang tak dapat dipisahkan.. hehehe..

      Delete
  7. ini senarai peserta..boleh semak yer..

    http://ka0rist0ry.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-ga-merdeka-mama-ka0ri.html

    ReplyDelete
  8. Good luck dari GA sama=)

    http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal..
    singgah sini dari blog mamakaori :)

    ReplyDelete
  10. singgah dari segemn yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segemn yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti