August 5, 2014

Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum semua..


KLIK SINI

Syarat dia mudah je :
1. Wajib follow blog KM.
2. Buat satu entry yang bertajuk "Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah" 
3. Nak copy banner tak boleh, jadi korang boleh 'drag' banner di atas dan bawa ke entry korang.
4. Kemudian backlink kan semula ke entry segmen KM ni.
5. Then tinggalkan link entry pada kotak komen di bawah.
6. Mesti blog walking ke semua peserta segmen ni *mmg itu pun tujuan asal segmen ni hihi*.
Simple jekan syaratnya? Sebab KM sorang je yang sponsor haha..
*
*
*
Ok, hadiah yang akan diterima adalah berupa duit raya dari KM sendiri.
Top referral akan menerima duit raya sebanyak RM10
5 peserta bertuah akan menerima duit raya sebanyak RM5 setiap seorang
Cabutan akan dibuat menggunakan khidmat radom.org
Senarai peserta akan di update dari semasa ke semasa.
Jadi siapa yang nak duit raya RM10 tu, rajin-rajin promote segmen ni ya. 
Jom! Apa tunggu lagi? Moh ler join sekarang.
Dengan cara nilah akan menaikkan trafik blog korang dan secara tak langsung akan menambahkan follower.
TARIKH TAMAT ~ 15 Ogos 2014




Jom meramaikan join segmen nih..




84 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks KM.. baru sempat blogwalking sebahagian..yang selebihnya akan sambung kemudian..

      Delete
  2. datang dari segmen yang sama..follow sini juga

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  3. Salam..datang membalas kunjungan dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan... acikidah singgah dari segmen yang sama... :)

    Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan...selamat berkenalan..;))

    ReplyDelete
  6. salam
    balas kunjungan dari segmen yg sama ^^
    selamat hari raya

    http://norulrahim.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-munirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumslm..selamat hari raya..thanks sudi menjengah ke sini..

      Delete
  7. slmt bersegmen..bw sini..
    www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan
    jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  9. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    done follow sini..
    follower # 25

    ReplyDelete
  10. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  11. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  12. Selamat Bersegmen..All The Best Ya

    ReplyDelete
  13. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #27

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi follow blog saya yang tak seberapa nih..

      Delete
  14. http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    balas kunjungan :)

    ReplyDelete
  15. Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

    Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    Follow Done... :)

    ReplyDelete
  16. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Follow sini & isi tabung(Nuff Oldtown) ^^,

    ReplyDelete
  17. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  18. salam kenalan..

    saya balas kunjungan ke sini dan follow back..^_^

    ReplyDelete
  19. done follow sini dari segmen yg sama...thanks singgah blog kita....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah blog yang tak seberapa nih..

      Delete
  20. Hi! Selamat bersegment! Jom singgah!

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  21. singgah sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  22. Replies
    1. Thanks sudi follow blog saya yang tak seberapa nih..

      Delete
  23. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm.. thankd sudi singgah dan jadi kawan saya..

      Delete
  24. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  25. singgah sini..dari segmen yg sama !! ^^ done follow

    http://kataubaid.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah dan follow saya..

      Delete
  26. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    salam kenal and done follow sini.. #48
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..nanti saya kunjung balas..

      Delete
  27. singgah jalan di sini, jemput ke blog saya pulak eh? :)

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah..jap lagi saya singgah ya..

      Delete
  28. Assalam..

    Datang dari segmen yg sama. Singgah dan follow sini =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..nanti saya kunjung balas..

      Delete
  29. singgaH dari segmen yang sama..
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak.

    http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm..nanti saya kunjung balas dan follow balik..

      Delete
  31. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah..nanti saya kunjung balas..

      Delete
  32. singgah membalas kunjungan :) thanx singgah blog anis.. :)

    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. U r welcome..selagi ada masa,saya akan cuba singgah juga..

      Delete
  33. Singgah beraya dari segmen sama (^^,)
    Segmen BlogWalking Ogos By Karya Mahirah
    Selamat Bersegmen (^^,) Klik 1x tabung mr.nuff~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah sini.. nanti saya kunjung balas..

      Delete
  34. Singgah blogwalking..
    semoga berjaya

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  35. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done blogwalking dan join segmen.. thanks sudi invite saya join..

      Delete
  36. Assalamualaikum, wawa datang singgah dari segmen yg sama ni :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm wawa..thanks sudi singgah sini nanti saya kunjung balas..

      Delete
  37. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah sini. nanti sya kunjung balas ya..

      Delete
  38. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  39. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...