Chummy Craft Giveaway

8/28/2014 05:12:00 PM


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


http://chummycraft.blogspot.com/2014/08/chummy-craft-giveaway.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN



Cute Pillow yang ada di dalam blog empunya GA nih.. Meh kita jenguk sikit apa yang ada dalam blog CHUMMY CRAFT nih..



MINI PILLOW

 Ingin mencari bantal yang bersaiz mini yang sesuai untuk dijadikan hadiah untuk hari guru, hari ibu, birthday, good luck dan sebagainya.. Jom tengok contoh Pillow Mini yang ada..


 

 

 Yang ini plak sesuai untuk dijadikan hadiah atau hiasan di hari perkahwinan.. 



KEY CHAIN

Bukan bantal saja tau ada kat sini.. Key chain pun ada juga ya.. Boleh kita letak nama kita kat key chain nih.. Meh tengok antara contoh yang ada..

 



BOOKMARK




FRIDGE MAGNET




BROOCH



PENDRIVE CASE




PENCIL CASE



HANDPHONE CHARM



Banyak lagi pilihan di dalam blog nih.. Majoriti material yang digunakan berasaskan kain felt.. Korang boleh terjah sendiri sekiranya berminat untuk menempah.. Korang boleh berikan idea atau design  korang sendiri untuk menempah..






You Might Also Like

7 comments

  1. OMG best giler !! Good luck ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Yun Sing.. jom la try, mana tahu ada rezeki nanti..

      Delete
  2. comel la kraf tu kak. aritu anak buah ada beli kain kraf ni kat giant. mcm2 kreativiti dior buat. menarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh Yumida, klu kita kreatif macam-macam kita boleh hasilkan.. member pun ada seorang yang buat kraf macam nih..

      Delete
  3. eh, bestnya giveaway ni :D rasanya x join lagi. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try laa Amy J, manalah tahu rezeki nanti..

      Delete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/giveaway-review-blog-chummy-craft.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti