November 12, 2014

HaDiaH DaH SaMPai


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Kembali bersiaran petang nih.. Yeayy hari ni dapat parcel atau lebih dikenali sebagai hadiah..

Seronok bila dapat hadiah kan.. Siapa yang tak seronok kan bila dapat hadiah.. Semua mesti happy tak kisah laa berapa nilainya..

Okey laa, sebenarnya hadiah nih datangnya daripada Aenoyou atau lebih dikenali dengan dengan panggilan kak Ida..


Parcel hadiah..


Thanks kak Ida dengan hadiah nih.. Semuanya gara-gara dah menang GA iaitu keahlian free dengan Sophie Paris..

Korang ingat lagi tak dengan entry berkaitan HaDiaH GA DaRiPaDa AeNoYou.. Kalau tak ingat, klik ja kat link entry tuh..

Bila dah terjebak mulalah nak shopping sakan kan.. Inilah hasilnya, hadiah dari upline kepada downline sebagai tanda penghargaan kerana berjaya menjadi top seller..


Hadiah yang diterima..

Sebenarnya ada lagi hadiah yang Sophie Paris bagi bila dah capai target, nanti Eyda update bila barang dah sampai ya..

Eyda amat berpuas hati dengan barangan Sophie Paris nih.. Beg dia yang cantik dan lembut, memang buat Eyda selesa dengannya..

Kak ipar dan adiknya pun ada beli beg yang sama dengan Eyda.. Harga dia amat berpatutan.. Meh belanja gambar beg sekeping..


Beg pilihan Eyda, kak ipar dan adik kak ipar..

Untung kan jadi ahli Sophie Paris.. Banyak benefit plak rasa.. Tak sabar tunggu barang yang baru order.. Harap cepat sampai laa..

Okey laa korang nak solat Maghrib.. Layan blog kang solat ke mana blog ke mana.. Hehehe.. Sori Eyda ada hutang entry dengan korang.. Nanti Eyda update kan ya.. Alaa tak best plak bila hutang-hutang nih..



17 comments:

  1. aida pernah dgr sofi paris ni.
    tapi kat melaka ni ntah mana stokis nya, aida x pasti.
    so tak pernah beli apa2 pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat melaka tak de stokis.. kat negeri sembilan ada laa dekat ngan seremban dan kuala pilah..

      Delete
    2. Aida boleh juga order dari stokis yang terdekat.. diaorang akan pos trus ke rumah..

      Delete
  2. Bestnya akak dapat hadiah pinky pulak tu.
    Tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barang sophie paris banyak warna pink.. best guna barang dia.. bila dah cuba baru tau..

      Delete
  3. Replies
    1. thanks mama.. Alhamdulillah ada rezeki Eyda dengan sophie paris.. tak sangka plak nak dapat hadiah..

      Delete
  4. Replies
    1. thanks shad.. jom join sophie paris.. mesti shad pun akan suka juga..

      Delete
  5. Congratulaations +izzeyda ..banyak lagi Free Gift menanti jika join ..

    ReplyDelete
  6. Wahhh syoknye.. kemaen lg kak eyda shopping yee

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...