September 9, 2016

Afternoon Tea | Ixora Hotel, Perai, Penang


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Anda suka menikmati hi tea? Anda ingin merasai luxurios afternoon tea? Jika anda sukakannya, apa kata anda singgah ke Ixora Hotel, Perai, Penang..




Promosi luxurios afternoon tea set ini berharga RM48.00 untuk 2 orang.. Set hidangan ini memang sesuai untuk anda yang ingin santai atau dating berdua..


Hidangan yang disajikan di dalam set ini ialah cheese sandwiches, tuna croissants, scones serve warm with jam, panna cotta and freshly-baked sweet pastries.. Ianya dihidangkan bersama 7 jenis pilihan teh untuk anda nikmati. Jika anda seorang peminat kopi, anda patut mencuba kopi jenama ILLY yang mempunyai 4 pilihan rasa.. Sedap tau kopinya..

Cheese Sandwiches

Tuna Croissants

Scones serve warm with jam

Strawberry Tart

Mango & Rasberry Cake with Fresh Cream


Panna Cotta

Mix Fruits with Macaron

Illy Coffee

Suntips Tea



TERIMA KASIH IXORA HOTEL

Terima kasih buat Mr. Moses Poon, Hotel Operations Manager, Ixora Hotel yang sudi menjemput kami team Projek Blogger Utara untuk review Afternoon Tea Set ini..




TEAM PROJEK BLOGGER UTARA

Alhamdulillah event kali ini hampir ke semua team Projek Blogger Utara dapat berkumpul dan bersua muka setelah sekian lama bersama.. Malangnya kali ini Cik Ash atau Ekin tak dapat bersama.. In shaa Allah satu hari nanti, dapat juga kita berkumpul bersama.. 




LOKASI DAN WAKTU PERNIAGAAN




The Straits Cafe
Ixora Hotel
Jalan Baru, Bandar Perai Jaya,
Perai, Pulau Pinang

Dibuka setiap hari
Jam 3.00 petang - 6.00 petang

Tel : +604 382 8888
Email : info@ixorahotel.com
Website : www.ixorahotel.com
FB : Hotel Ixora




Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi Ixora Hotel Tel: +604 382 8888 Email: info@ixorahotel.com Website: www.ixorahotel.com Fb: https://www.facebook.com/pages/Hotel-Ixora-Seberang-Perai-Penang/

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi Ixora Hotel Tel: +604 382 8888 Email: info@ixorahotel.com Website: www.ixorahotel.com Fb: https://www.facebook.com/pages/Hotel-Ixora-Seberang-Perai-Penang/

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ

14 comments:

  1. sedap2 makanan dia.... xpe tanpa ekin pun dah meriah review ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sedap makanan dia.. kalau ada ekin lagi tambah meriah..

      Delete
  2. sedap-sedap belaka..seronok kumpul ramai2 gni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa sedap betul.. memang seronok dapat berkumpul ramai2 macam nih, kalau cukup korum lagi tambah best kan..

      Delete
  3. suka suka suka
    suka semua ngan savoury depa
    recommended

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka jugak.. rasa macam nak p dengan budak berdua tu plak..

      Delete
  4. Sedapnya hidangan yang ada tu! Meriahlah team blogger utara ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap ros.. yup memang meriah team projek blogger utara..

      Delete
  5. hadui tengah pantang nampak pulak dessert sedap tu. -,-'' tengok roti pun boleh meleleh air liur tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah pantang semua benda pun sedap.. sabar ya mommy cici..

      Delete
  6. Croissants tu kena dgn teh o pun dah sedap, tambah lagi dgn hidangan2 yg lain.. afternoon tea yg superb.. best! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan makan dengan teh o pun sedap.. yup memang superb hidangan dia..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...