May 4, 2016

Sedapnya Snek Choc & Nut Chocotainer


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Baru nih, team Projek Blogger Utara diberikan kepercayaan untuk mereview snek Choc & Nut Chocotainer..




Snek Choc & Nut Chocotainer kaya dengan kekacang, kemudian ianya disaluti dengan madu dan dilapisi dengan coklat.. Ianya memang bagus untuk sesiapa yang ingin menjaga kesihatan..




Rasanya tidak manis dan sesedap rasa.. Sesiapa yang sukakan kekacang memang sesuai menikmati snek ini.. Ianya memang kaya dengan kekacang.. Berbaloi dengan harganya..



Snek Choc & Nut Chocotainer ini hanya berharga RM6.00 bagi semenanjung dan RM6.50 bagi yang tinggal di Sabah dan Sarawak..


Sebarang pertanyaan atau ingin menjadi agen sila hubungi Puan Azam di talian 019-4764453..
Kak Azam 0194764453 Details penuh mengenai CHOC&NUT ini boleh klik facebook MyFood Delivery Instagram @myfood_delivery

Copy the BEST Traders and Make Money : http://ow.ly/KNICZ
Kak Azam 0194764453 Details penuh mengenai CHOC&NUT ini boleh klik facebook MyFood Delivery Instagram @myfood_delivery

Copy the BEST Traders and Make Money : http://ow.ly/KNICZ

Details penuh mengenai CHOCO&NUT ini boleh klik:

Facebook: myeatdelivery

Instagram : @myfood_delivery





14 comments:

  1. Sedapnya tengok gambar.. Kalaulah boleh makan gambar..

    ReplyDelete
  2. bila tah nak pi ambik kat cp..tah-tah expired dah apa..=D

    ReplyDelete
  3. insyallah nak beli lagi lah

    sedap n duk teringat balik kesedapan chocnut ni haha

    ReplyDelete
  4. Bestnya... mmg nampak sedap dan tengok pun dah ada rasa nak makan.. thanks sharing... :)

    ReplyDelete
  5. aida kurang suka kalu coklat ada kacang2 gitu byk sgt :)
    but kpd yg hantu snek, pastu beli la tu.
    ramai kata sedap!

    ReplyDelete
  6. Sedap tengok terliur Hihihihihi

    ReplyDelete
  7. tq eyda sbb bg nina rasa.. mmg sedap

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...