April 20, 2016

WoRdLeSS WeDNeSDaY #49


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Baru nih ada tertengok kata-kata nih.. Cantik dan penuh makna, jadinya Eyda snap untuk diletakkan diruangan WW nih..



imagination
is the beginning of Creation
YOU imagine what you desire.
YOU what you imagine and at last create what you
Will


~ GEORGE BERNARD SHAW ~


8 comments:

  1. meaningless.. ehhh... salah !

    semuanya bermula dengan berimaginasi.. jom kitaaa

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...betul tu...semuanya bermula dari angan/imaginasi.... kita yang sekarang pun adalah kita yang dulu sebab sulu kan kita dok berangan2 nak jadi apa/nak buat apa bila besar...

    ReplyDelete
  3. cantik..ni lau buat design namecard lawo haha

    ReplyDelete
  4. betul sangat2...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #23. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/04/senarai-url-blog-23.html

    pemenang akan diumumkan pada 26 April 2016

    ReplyDelete
  5. sgt betul.
    kalau tak imagine dulu, mana kan la nak di create nyer kan :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...