March 28, 2016

MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Jom ramai-ramai kita join GA nih.. Mana tau rezeki dapat t-shirt..

MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY


[by Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd]

Bersempena Musim Mencandat Sotong 2016 dan Tahun Melawat Kelantan 2016 , Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (Peneraju Pakej Kelantan Tours) ADA menganjurkan Give away melalui Blog www.nazlee.com . Tujuan adalah untuk memperkenalkan kepada umum berkenaan pakej-pakej pelancongan yang disediakan oleh Xceltravel seperti di laman web rasmi mereka xcelltravel.com

Salah satu daripada pakej-pakej yang ingin diperkenalkan adalah PAKEJ MENCANDAT SOTONG 2016 (KELANTAN) . Jika korang yang berminat 'candat' boleh lah turun mencandat sotong, jika tak dapat turun mencandat tahun ini, kita semua berpeluang menyarung t-shirt mencandat sotong khas daripada penaja (gambar di bawah). Peluang mudah menang dengan cara menyertai MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY ; bermula pada 26 Mac 2016 sehingga 30 April 2016



Terdapat 10 helai t-shirt tersebut untuk dimenangi (10 pemenang) dengan mengikut syarat-syarat mudah seperti berikut :

1) FOLLOW PAGE FACEBOOK Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (https://www.facebook.com/xcelltravel/)
2) FOLLOW INSTAGRAM Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (https://www.instagram.com/xcelltravelofficial/)
3) Buat 1 Entri blog
4) Penyertaan terbuka untuk Blogger Malaysia .
5) Tempoh GA bermula pada 26 Mac 2016 sehingga 30 April 2016

Ok, selamat bergiveaway !



14 comments:

  1. Ingatkan ada program turun ke laut utk candat sotong. 😁😁

    ReplyDelete
  2. Good luck ye eyda ..tq join support GA by xcelltravel.

    ReplyDelete
  3. good luck eyda :)
    pernah tau sekali asben ajak aida mencandat sotong dgn frens dia.
    then, aida kata, anak2 boleh bwk tak?
    tetiba terus mr.asben kata, tak payah la. karang ijat tu camne nak handle.
    ha haha candat sotong kan kena diam-diam.
    nak bw anak isteri, apa kes ? hi hi hihi...

    ReplyDelete
  4. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/mencandat-sotong-t-shirt-give-away.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...