October 28, 2015

Teaser Fam Trip Fun Ride Penang Hop On Hop Off


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Maaf laa banyak hari tak berupdate blog Eyda nih.. Kesibukan kembali melanda diri ini.. Minggu yang agak sibuk bagi Eyda..

Baru nih Eyda ada citer pasal Penang Hop On Hop Off (HOHO) kan? Hari nih Eyda nak buat teaser jer.. In shaa Allah Eyda akan cuba dengan sedaya upaya menyiapkan cerita pengalaman penuh Eyda dengan perkhidmatan Penang HOHO nih secepat mungkin.. Harap bersabar ye.. Eyda pun tak sabar nak berkongsi dengan semua..




Inilah sebahagian ahli #bloggerutara yang dapat menikmati pengalaman bersama #penanghoponhopoff..

Sekarang ada promosi ya untuk semua pemegang MYKAD yang membuat pendaftaran secara online.. Harga tiket hanya serendah RM5.. Kanak-kanak di bawah umur 5 tahun percuma..




Maklumat lanjut mengenai perkhidmatan bas Hop On Hop Off nih, sila layari  laman web http://www.myhoponhopoff.com/



21 comments:

  1. best giler kan our ride last sunday...mcm nak repeat plak tp ngan all the #bloggerutara hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa macam tak puas..nak repeat lagi laa rasa,biar penuh bas tuh dengan group #bloggerutara

      Delete
  2. Teaser yang sangat awesome kak eyda.. bila lah nak dapat joint geng #bloggerutara nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah sha..kita cuba plan bagi lebih ramai boleh join..

      Delete
    2. Insha Allah kak... semoga dpaat joint kengkawan..

      Delete
    3. in shaa Allah, mesti boleh jumpa jugak nanti..

      Delete
  3. Memang havoc team #bloggerutara Ahad lepas.

    ReplyDelete
  4. wahhh... mesti best tu

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best Mia.. kalau makan angin kat Penang, meh la cuba..

      U r welcome Mia..

      Delete
  5. Nk bwak anak naik beach route plak kak ida!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom alia, rasa macam nak bawak jugak anak2 nanti..

      Delete
  6. Best la dapat naik hoho semoga terus bersemangat kak eyda taip entri pasal hoho

    ReplyDelete
  7. bila nk update.. hahha rasa malas melanda diri

    ReplyDelete
  8. fuhhhh nmpk best...

    teruja pulak nk pergi...

    kena cuba nih

    ReplyDelete
  9. sedih. da xde promo rm5 tu dah eyda :(
    memang nak gi nanti bwk anak2...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...