October 2, 2015

Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com


Bismillahirrahmannirahim
 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lama betul tak join sebarang GA atau segmen.. Kekadang dah bookmark, last tak join sampai abis.. Kekangan masa amat mencemburui Eyda.. Hari nih nak join sambil memeriahkan GA rakan blogger yang lain.. Manalah tau, ada rezeki kan..
 
 
http://www.syafiyahluv.com/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN

 
 
Hadiah: 5 x tudung bawal Adijuma
 
GA ini berlangsung dari 1 Oktober 2015 jam 10 pagi hingga
31 Oktober 2015 jam 10 malam..
 
 
Jom ramai-ramai kita join.. Manalah tahu salah satu hadiah tudung bawal Adijuma itu milik anda..
 
 
 


20 comments:

  1. Aduhai..ni yg lemah ni..AJ lagi..nak join jugak!!

    ReplyDelete
  2. woahh kak eyda pon join..goodluck ye kak..:)

    ReplyDelete
  3. JOM JOIN GA NI.RM200 MENANTI ANDA!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  4. all the best kak Eyda! japg kita join pula hehhhee

    ReplyDelete
  5. menarik ni :)
    nanti nak join la.

    sama la kita eyda.
    da bookmark pastu terlupa!

    ReplyDelete
  6. AJ kena join ni hahaha insyaAllah nanti join mcm ekin la ckp siap2 taip tak publish last2 tarikh hbs gitu

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama dn follow mna yang tak difollow lagi :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html

    ReplyDelete
  8. tq join segment Cie. Good luck. Nantikan keputusan ye. Done follow sini :)

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html
    Good Luck!!

    ReplyDelete
  10. Tq join segment Cie. Nantikan keputusan ye.

    Senarai Peserta Giveaway By Syafiyahluv.com --> http://www.syafiyahluv.com/2015/10/senarai-peserta-giveaway-2015-by.html

    ReplyDelete

  11. BW dari Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

    HOT ITEM..
    Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
    Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...