August 19, 2015

WoRdLeSS WeDNeSDaY #25


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah di pertengahan minggu.. Tup tup tengok dah hujung minggu.. Begitu cepat masa berlalu detik demi detik, hari demi hari, minggu demi minggu, bulan demi bulan dan akhirnya tahun berganti tahun..

Semoga kita menjadi insan yang lebih baik kini berbanding yang lalu..





THE REASON WHY PEOPLE FIND IT SO HART TO
BE HAPPY IS THAT THEY ALWAYS SEE THE PAST
BETTER THAN IT WAS,

THE PRESENT BERTTER THAN IT IS,
AND THE FUTURE LESS RESOLVED THAT IT WILL BE.
 
 
 
 
 

13 comments:

  1. Sebab tu, kita kena live in the present. (Itu yang orang selalu kata dekat saya).

    ReplyDelete
  2. Cepat giler masa berlalu..cepat jugaklah dapat gaji dan habis...usiiihhhh...stress bila difikirkan kak :-(

    ReplyDelete
  3. Masa akan terus meninggalkan kita samada kira rebut atau biarkan saja

    ReplyDelete
  4. Apabila kita tak content dengan apa yg kita ada, memang tak akan happy. Lagi2 klu hidup asyik nak membandingkan diri dgn orang lain yg kita anggap lebih bertuah, lebih berada :)

    ReplyDelete
  5. yg lepas2 tu jdkan kenangan dan pengalaman
    jdkan hari ni dan ms akan datang as cabaran tuk kita hehe

    ReplyDelete
  6. Dah nak masuk bulan 9 kan? cepat betul..hmm

    ReplyDelete
  7. pada aida, hari ni, ketika ini, waktu ini, saat ni lebih penting dari yg da lepas.
    future? urusan Allah.
    kita fikirkan, rancangkan, niat yg baik2 saje :)

    ReplyDelete
  8. Sekejap jah rasa masa berlalu...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...