August 11, 2015

SeRanGaN HeNDaP


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Amboi cepat betul kena serang.. Eyda publish entry tak sampai sejam, tetiba tengok berpuluh komen yang masuk..


Nak tau siapa yang paling banyak serang Eyda? Orangnya ialah Scdha Sein.. Hehehe tak sangka banyak betul bom tangan yang dibawanya.. Masa Eyda nak siapkan entry nih kak Jari Manis plak singgah bawa bom tangan.. Yang lain tu Eyda ucapkan terima kasih sudi singgah..

Nak citer pasal kena bom ni banyak, tak sempat buat entry jer..

Mungkin ada yang dah tau siapa gerangannya kan.. Yang menyerang mestilah tau kan.. Hehehe..



29 comments:

  1. mak aiii... cepatnya update... keh keh keh...

    ReplyDelete
  2. Serangggg jangan tak seranggggg! ha ha ha....

    ReplyDelete
  3. sape Scdha Sein tu...rajin nya!!! nak berkenalan boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh! Sini phone no... keh keh keh...

      Delete
    2. kalau JM bagi no..kang ramai lak yg minta so berkenalan dalam blog je lah..boleh?

      Delete
  4. Jari Manis pun sama rajin mengebom? ish ish ish,,budak 2 orang tu....berjanji ke hihihihih

    ReplyDelete
  5. Best tul serang menyerang..lama dh x kena serang . Jom la main serang2 balas

    ReplyDelete
  6. Kena serang dengan pengebom kamikaze ni!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. why? why? why?...siap! nanti turn Hanis lak

      Delete
  8. Rajin kak sue update kan...yan ni, ari tu ter stop update blog rasa kekok pulak nak menaip semula...

    ReplyDelete
  9. aida jarang bom. sesekali ada masa aida komen skit skit :)

    ReplyDelete
  10. Pengebom yang dikenali dalam dunia blogger. Tak gitu ^-^

    ReplyDelete
  11. Assalam eyda,
    haaaaaaaaaaaaaa
    sakan kena bom :P

    ReplyDelete
  12. Bom lg..bom sebanyak2 nye..hehehe..biar berpinar mata eyda tgk..

    ReplyDelete
  13. hahaha...Fida pun nak bom gak ni...tapi slow montion sikit..

    ReplyDelete
  14. Cik Mimie pula datang bom kat sini...heheheh :)

    ReplyDelete
  15. lama tau CT tak serang sini.. maafla Kak Eyda.. kekangan masa..
    nak kena buat jadual la.. kasi sistematik..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...