July 13, 2015

iFTaR Di SuNWaY HoTeL, SeBeRanG JaYa


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hai cerita pasal berbuka jer Eyda nih kan.. Okey laa, kali nih tak ada gambar makanan ya.. Hehehe..

Maaf laa kami sampai pun dah agak lewat, jadinya tak sempat laa nak snap gambar makanan.. Just gambar Kimie jer sebagai penyeri..

Apapun Eyda hanya memenuhi jemputan berbuka pada hari Khamis yang lepas.. Memandangkan bos tak dapat pergi, apa lagi Eyda dan anak-anak laa wakilnya..

Nak tahu kenapa kami lambat? Sebabnya Eyda salah destinasi.. Ingatkan diaorang buat kat Sunway Carnival Convention Centre, Seberang Jaya.. Rupanya buat kat Hotel Sunway, Seberang Jaya..




Tapi bagi Eyda, makanan kat Sunway Carnival Convention Centre lebih meriah berbanding dengan Hotel Sunway yang agak simple dan tak banyak pilihan makanan..

Ini berdasarkan pengalaman Eyda berbuka di Sunway Carnival Convention Centre pada tahun lepas dan Hotel Sunway pada tahun nih.. Ini pendapat Eyda laa..

Okey nih harga yang ditawarkan Hotel Sunway..




Sebelum balik, jom layan si Kimie nih jap.. Menarik plak Eyda tengok.. Ini Eyda snap kat dalam Sunway Carnival Mall..


Cantik model umah nih.. Warna warni gitu..


Model cilik kat sini.. Hehehe..


Sempat lagi singgah Popular, nak tau shopping apa kat Popular? Eyda ada beli buku.. Nak tau buku apa yang Eyda beli, tunggu.. Buku untuk anak-anak.. Menarik jugak..




16 comments:

  1. Rezeki Kak Eyda dan anak2 dpt berbuka kat sini :) Mesti makanan sedap kan? :)

    ReplyDelete
  2. thn ni pestime x bbuka kt luar lg stakat ni

    ReplyDelete
  3. tahun ni sy xberbuka kat luar....tak tau laa nape...mcm xde mood nk berbuka kt luar..mgkin sbb tgk harga buffet yg mencanak naik kot....hhiihi

    ReplyDelete
  4. Pandai betul model cilik bergaya :)

    ReplyDelete
  5. Tahun nie x sempat berbuka di luar.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. sedap dak makanan kak eyda.. kak eyda dok mana? ntah2 jiran sebelah rumah.. hehe

    ReplyDelete
  7. thn ni xde pun aida berbuka kat hotel hu hu hu...
    maintain berbuka kat umah :)

    ReplyDelete
  8. tercari2 menu berbuka di hotel tu...x sempat ambil gambar eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh...sampai lambat no wonder lah x sempat

      Delete
  9. Sunway macam tenggelam sikit dengan kejadirang sang cahaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tadi lalu nak p bayar bill smpai ke Seberang Jaya.. baru nampak
      Sang Cahaya tu.. amboi memang tnggelam la SUnway..

      Delete
  10. baru nak mrajuk nape akak x ajak.. nasib ganti bos kalo dak kami mogok dah
    hahaha.. tak pernah makan kat hotel2 situ.. tapi mak pernah la.. jamuan hujung tahun.. hehe..

    ReplyDelete
  11. Assalam eyda,
    haah
    foods kat sunway memang sikit
    iols pernah pergi utk dinner

    ReplyDelete
  12. Pernah rasa food kat Hotel Sunway Subang Jaya dulu... Not bad..

    ReplyDelete
  13. Dah lama tak makan buffet... Skrg SS jaga makan... He He He..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...