July 30, 2015

BLoG EyDa KeNa SeRanG


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Alahai semalam busy punya pasal, tetiba tengok komen, berpuluh-puluh yang masuk.. Itu pun tak sampai 12 jam Eyda tak ushar blog.. Amboi nampaknya blog Eyda kena serangan bertubi-tubi..

Bayangkan bila bukak blog tengok hampir 40 komen masuk.. Itu kira tak sampai 12 jam.. Kekadang masuk 3 hari pun payah nak dapat angka sebanyak tu..

Jom ushar sapa yang telah mengeBOM Eyda nih..



Daripada Farrah MF





Daripada Scdha Sein





Daripada Sha




Daripada Cik Ash


Hehehe tetiba jer kena serang bertubi-tubi.. Ntah mimpi apa laa korang, abis sorang-sorang menyerang blog Eyda.. Jom kita serang mereka plak..

Apapun terima kasih ya sebab sudi singgah dan meninggalkan komen kat blog Eyda.. In shaa Allah nanti Eyda akan kunjung balas ya.. Tapi Eyda tak mampu laa nak mengeBOM sebanyak korang.. Ni pun cuba jugak buat entry nih.. Busy tahap tak tau nak story mory..




25 comments:

  1. amboi.bukan main depa serang ...ni mesti terlebih masa ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan terlebih masa... tapi dah tak ada keje... Keh Keh Keh..

      Delete
    2. Fida, diaorang nih pakat nak serang Eyda nih..

      Delete
    3. hahaha nampak sangat SS tak ada kerja..

      Delete
    4. tak ada keje kita Cari keje bom blog orang hihihi

      Delete
  2. Ha Ha Ha... Habis bergegor umah orang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa pasal, dah laa kecik ja umah Eyda.. nasib tak runtuh.. hehehe..

      Delete
  3. Kami datang nak beraya! Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  4. hihihihi serang time bila free dang sibuk langsung xcara kat blog n BW latebus be raya punya pasal ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bila free boleh laa nak serang apa bagai kan..

      Delete
  5. Amboi..ramainya yang serang blog Kak Eyda..mesti serangan balas ni kan? ehehe

    ReplyDelete
  6. kita pon mai serang gak ni...hahahaha

    ReplyDelete
  7. meh sini..turn sis JM plak nak serang...balas dendam sbb last month lama x singgah sini..r u ready?

    ReplyDelete
  8. x hairan dengan 'penyerang' ni sbb blog sis JM x lain x bukan dorang ni lah..kaki SERANG...jom kita balas serangan mereka tu

    ReplyDelete
  9. bila Ekin dan SS datang menyerang...roboh rumah....berkecai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kena cari tukang suruh baiki sis JM nanti mangkin parah umah tu :p

      Delete
    2. dah x boleh baiki perlu bina baru hihih

      Delete
  10. kalau sis JM yg datang serang meletop KEBABOm!!!!

    ReplyDelete
  11. Ekin datang menyerang ini.. Hihihiji

    ReplyDelete
  12. Assalam eyda,
    he3
    time ghayer kena kasik gegor la yer dop :P

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...