June 18, 2015

TeRiMa KaSiH ScDha SeiN a.k.a SS


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Seronoknya Eyda, asyik terima parcel je kan.. Minggu lepas dapat daripada Ayuni Rafilah.. Minggu ni daripada Scdha Sein a.k.a SS.. Alhamdulillah rezeki buat Eyda.. Kiranya macam hadiah hari lahir laa.. Hehehe..

Nak tengok tak apa yang Mbak Jambu hadiahkan kat Eyda.. Semuanya barangan daripada Bandung.. Huhuhu jauh gitu datangnya..

Parcel daripada SS

Isi kandungan parcel

Beg

Fridge Magnet

Sticky Note istimewa daripada SS


Sticky Note tuh dah ikut SS terbang ke Bandung.. Siap ada bau Bandung lagi.. Hehehe.. Thanks banyak-banyak SS.. Tak sangka cepat betul parcel nih tiba kat Eyda.. Mungkin sebab parcel istimewa itu yang sampai cepat tuh..




39 comments:

  1. Tahniah...Mbak Jambu mmg baik hati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak JM.. betul tu Mbak Jambu memang baik hati..

      Delete
    2. Tak sabar nak baca sinetron Mbak Jambu :)

      Delete
    3. itulah tak sabar nak baca sambungannya..

      Delete
  2. Thanks Eyda sebab selalu teman SS kat Pondok Burukss SS tuh... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam copy paste je ni.. hahahaa

      Delete
    2. Hahahah Suida,...tak mau derhaka pada Kanda SS!

      Delete
    3. u r welcome SS.. SS pun rajin singgah teratak kecil Eyda..

      Delete
    4. hehehe ayat standard tu, Qaseh Abadi..

      Delete
    5. huhuhu derhaka ye Farrah..

      Delete
    6. copy paste pun ok jgk.. hehehe..

      Delete
  3. titew pun ada.. sticky note tu yg mahal.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Sticky Note tu yang paling mahal..

      Delete
  4. Tahniah, Eyda! Best kan dapat teman SS gi travel ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Farrah.. ermm best sangat boleh ikut SS pergi travel..

      Delete
  5. Wahhh.. bestnyee... tahniah kak eyda.. :D

    ReplyDelete
  6. siap ada bau lagi..bau mcm mna tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bau sampai boleh feeling berada di bandung lagi.. hehehe..

      Delete
  7. tahniah :)

    p/s: aida x tau nape aida hadapi kesukaran nak komen. komen yg lain aida x bleh baca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Aida.. mungkin sebab Eyda tukar skit kat bahagian komen agaknya.. tu yang Aida tak dapat baca komen yang lain..

      Delete
  8. Replies
    1. cantik dan menarik kan sticky notes tu kan Farah..

      Delete
  9. tahniah kak ! alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Amy J.. alhamdulillah rezeki akak..

      Delete
  10. Tahniah kak eyda ekin pun dah lama dapat hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ekin.. tahniah jugak untuk Ekin..

      Delete
  11. alaaa comelnya.. tahniah eyda ! bru dpt juga ole2 dr bandung. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Nina.. best kan bila dapat ole2 jauh macam nih..

      Delete
  12. tahniah eyda....sonok kan dapat hadaih dr mbak jambu....bau2 bandung giteww hahahah

    ReplyDelete
  13. Tahniah kak :) Dapat hadiah dari Bandung ttuuuu

    ReplyDelete
  14. Assalam eyda,
    alhamdulillah rezeki :)
    tahniah3

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...