June 25, 2015

TeRiMa KaSiH DeaNNa MoRNi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Entri yang agak ringkas dan padat.. Yelah, busy nih tak sempat nak mengadap blog lelama sangat..

Kat sini Eyda ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada Deanna Morni kerana sudi menghadiahkan something untuk Eyda.. Hadiah sempena menjadi Top Komentar di blognya dari bulan Febuari - Mei 2015..

Padahal Eyda baru jengah blognya dalam sebulan dua jer kalau tak salah.. Kiranya Eyda nih pakar mengebom jugak laa kan.. Boleh mengebom komen berpukal-pukal.. Hehehe..


Hadiah yang diterima

Berada di sebalik nota..


Korang nak tau tak, Deanna Morni nih pencinta makanan tau.. Dia memang suka cerita pasal makanan.. Makanan kegemaran plak adalah kari.. Jamu jer kari apa pun, mesti dia suka.. Oppss nak jemput Deanna Morni makan ke nih? Hehehe..Pada yang masih belum berkenalan dengan Deanna Morni nih, jom jengah ke blognya.. Dapat jugak menambah kenalan..




28 comments:

  1. ha'a betul. memang pencinta makanan sungguh. menyesal datang petang semalam. terliur memanjang. hahahaha. time puasa kena bw time malam2.. baru x rasa lapar..

    apapun tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah cabaran blogwalking masa bulan posa nih Amy J.. hehehe.. apaun thanks tau sudi singgah sini..

      Delete
  2. tahniah.. I nya pun ada.. DM tu mmg suka sangat kari

    ReplyDelete
  3. haippp...kalau nak jamu kari sy berbesar hati datang....kari punya pasal...sanggup terjah.....hahhahahahaha

    papepun...mekasih ye sbb selalu singgah blog sy....hihihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru makan kari ikan berbuka ngan sahur tadi.. kalau raya boleh jamu kari ayam laa.. makan dengan ketupat.. hehehe thanks jugak sudi jengah sini..

      Delete
  4. Memang best apa yang si kari ni kasi... Awesome!

    ReplyDelete
  5. tahniah eyda.. nina pun baru terima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nina.. ohh ya ka, tahniah nina..

      Delete
  6. masuk blog kak D buat ekin tersentap nak.balik kelantan ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa...terkenang kpg halaman eh ekin hehehehe

      Delete
  7. apabila persahabatan di hargai

    ReplyDelete
  8. makan??nanti boleh la kita buat group kita pulak kan...bolehla buat aktiviti bersama kan

    ReplyDelete
  9. Dari semalam bw ramai yang dapat hadiah dari deanna morni ini yang jeles ni.

    #bloggerutara singgah sini

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...