June 22, 2015

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Jom join beramai-ramai contest nih.. Contest nih berlangsung sehingga 26 Jun 2015.. Hadiah yang ditawarkan agak lumayan..


http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :




Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 





------------------------------------------------------------------
Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
------------------------------------------------------------------




Hadiah yang ditawarkan




+ Senarai Hadiah : 

Tempat Pertama  : Gopro 4
Tempat Kedua      : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga      : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50



Pilihan barang yang menjadi pilihan Eyda


1. Rizman Ruzaini Blooming Lace Mix Kurung (06  Tiffany Blue)
Rizman Ruzaini Blooming Lace Mix

Saya suka sangat dengan baju nih memandangkan designnya yang simple dan menepati citarasa saya..




2. Hijab2go Mahzsuz Chiffon Instant Shawl Green

Hihab2go Mahzsuz Chiffon Instant Shawl Green

Tudung ini plak sesuai digayakan dengan baju Rizman Ruzaimi Blooming Lace Mix di atas




3. Multifunctional Portable Aluminium Folding Picnic Table With Seats White

Multifunctional Portable Aluminium Folding Picnic Table With Seats White

Meja ni boleh digunakan masa rumah terbuka Raya Aidilfitri nanti.. Boleh menampung tetamu yang hadir.. Bukan itu saja, ianya mudah untuk disimpan..




4. Pasabahce Kitchen 1.5L Canister - 2 pcs
Pasabahce Kitchen 1.5L Canister - 2 pcs

Dah nama pun raya mesti laa banyak kuih raya akan dijamu pada tetamu.. Pastinya bekas untuk isi kuih raya tak mencukupi.. Boleh juga gunakan bekas ni nanti..




Contest bermula hari ini iaitu 19 June hingga 26 June (12 tengahari)




13 comments:

  1. all the best, eyda. Memang cantik baju dan tudung yg eyda pilih :)

    ReplyDelete
  2. kalau dapat goPro 4 tu..iskk...mmg betuah lah hai....Good luck Eyda

    ReplyDelete
  3. Rajin awak join segmen2 giveaway ye...
    baguss.. bagusss.. Good Luck.. :)

    ReplyDelete
  4. Selamat berjaya kak eyda, shad pun join juga. hehe.. :D

    ReplyDelete
  5. lawa baju tu. good luck kak Eyda ^^,

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...