June 3, 2015

PeMeNanG SeGMeN CaSh RM200 by iNaNi HaZWaNi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Walaupun dah seminggu berlalu, Eyda nak update jugak.. Yelah, sebagai menghargai hadiah pemberian blogger lain di atas kemenangan segmen yang dimenangi..

Terima kasih Inani Hazwani atau lebih suka membahasakan diri dengan nama Nani.. Alhamdulillah rezeki di bulan Mei.. Duit kemenangan dah selamat diterima dan akan disimpan untuk pembelian something..

Sesaja nak kumpul duit hadiah menang segmen atau GA, tak ketinggalan menabung sikit-sikit.. Nak beli something sebagai reward untuk diri sendiri.. Sesekali buat macam nih best plak rasa..

Okey laa, jom tengok sapa lagi yang menang selain dari Eyda..



Senarai pemenang




































Duit yang dah selamat masuk akaun bank


Masih ada lagi hadiah yang Eyda belum update.. Nanti Eyda update ya.. Bukan tu saja, ada jugak story mory nak cerita kat korang.. Nanti ya Eyda update skit-skit.. Harap bersabar ya..




26 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah.. thanks nor nazliana..

      Delete
  2. Tahniah! untungnya.....boleh shopping baju raya! hihi...



    Singgah blogwalking...:)
    Nak tingkatkan metabolisme badan tak?jemput baca artikel ni:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/cinch-tea-bantu-anda-kurus.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya boleh jugak buat tambah beli baju raya.. hehehe thanks sue.. dah baca artikel tu, tapi tak sesuai laa untuk orang kurus macam Eyda nih..

      Delete
  3. JOM JOIN SEGMEN SAYA 'FREE MOVIE TICKET BY REDBELLAS'

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/06/free-movie-ticket-giveaway-by-redbellas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah nanti saya join.. thanks Farida sudi jemput..

      Delete
  4. Tahniah Kak Eyda..nnti boleh buat shopping raya..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jerr.. puasa pun dah nak dekat kan..

      Delete
  5. Replies
    1. thanks Farrah.. alhamdulillah rezeki di bulan Mei..

      Delete
  6. hadiah sesaja kak ni..jeles i..hehe..tahniah.murah rezeki akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan laa jeles, kena usaha je.. in shaa Allah kalau dah dinamakan rezeki, tak ke mana.. apapun thanks..

      Delete
  7. alhamdulillah rezeki..RM20 ..byk tu

    ReplyDelete
  8. Assalam eyda,
    waaaaaa tahniah3

    pstt : iols teringin nak aktif join GA, tapi tak terkejro sob3

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...