June 29, 2015

KaD RaYa DaRiPaDa SHiDa RaDZuaN


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Adoyaii susah betul nak update entri terkini kan.. Tak apa lah, Eyda up entry yang agak ringkas dan padat.. Sesuai laa dengan kekangan masa..

Tadi Eyda terima surat, rupanya kad raya yang pertama Eyda terima pada tahun nih.. Special tu daripada Shida Radzuan atau blogger Dunia Shida..

Eyda dapat sekeping kad raya dan fridge magnet Shida Radzuan.. Cantik kan?




Mesti korang heran kan macam mana laa Eyda boleh dapat kad nih.. Sebenarnya Shida ada laa bagitau yang dia nak bagi kad raya.. Sesiapa yang berminat, tinggalkan alamat buatnya.. Apa lagi Eyda pun tinggalkan alamat Eyda..

Akhirnya inilah yang Eyda terima pagi tadi.. Ada yang masih belum berkenalan dengannya? Meh berkunjung ke Dunia Shida nih.. Banyak tutorial blog boleh diperolehi kat sini.. Bukan itu saja, ada jugak advertorial di dalam blognya.. Review tentang sesuatu produk pun ada..


Jom kita singgah ke blog Shida ya..



26 comments:

  1. comelnya kad raya :) Emma suke la awak

    ReplyDelete
  2. Comelnya kad raya tu... Zumal pun nak hantar kad juga tapi belum pergi beli lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan.. tak apa, sempat lagi nak beli kad..

      Delete
  3. Cantiklah ton warna birunya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, suka jugak Eyda dengan warnanya..

      Delete
  4. yui pun dpt kad pertama dir shida juga..heheh

    ReplyDelete
  5. wah dapat kad raya,cantik kad raya :-)

    ReplyDelete
  6. aah mmg cantek lah kad raya ni..kaler biru n ada gambar muslimah tepi tu..mmg lembut je warna kad ni...
    dulu2 ms studi el lah yg paling teruja dpt kad raya..penuh peti surat nama el..hahaha over giler ms tu hehe

    salam kenal dr el blog geng utara

    ReplyDelete
  7. dah dapat kad raya..

    kumpul bebanyak, t boleh gantung.. haha

    ReplyDelete
  8. tq Izzeyda :)
    shida bg pun sebab awk dlm TOP KOMEN :)

    terima kasih juga untuk entri ini :)
    Salam Ramadhan :)

    ReplyDelete
  9. Wah, bestnye :) tahniah Kak Eyda :)

    ReplyDelete
  10. wah...cantik kad nye...selamat hari raya...ehhh!!!! selamat berpuasa

    ReplyDelete
  11. biruuuuu....sy suka kaler tuh..chantek kadnye....suwettttt sgt...hihihih

    ReplyDelete
  12. aida dpt jugak :)
    lom prepare entry nyer ...

    ReplyDelete
  13. Assalam eyda,
    waaaaaaa
    nomei kad ghayer uols dapat :)

    ReplyDelete
  14. tahniah...best tu dapat kad raya.

    ReplyDelete
  15. hurmm...berapa harga setem utk pos kak raya eh Eyda..tanya cam Eyda keje di pej pos lak hihi

    ReplyDelete
  16. teringin nk design kad raya n pos kepada semua rakan reader tapi x kreatif

    ReplyDelete
  17. comelnya doodle tu. cantik pulak baju dlm kad tu. hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...