June 15, 2015

1'st Giveaway by Murni Alysa


Bismillahirrahmannirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Tarikh tutup penyertaan adalah 15 June 2015 jam 11.59 pm

Keputusan akan diumumkan pada 16 June 2015



 

21 comments:

  1. selamat bergiveaway kak eyda.. :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. thanks Murniwati.. nanti saya semak ya..

      Delete
  3. Good luck.
    ari ni la keputusan kan?
    Aida join jugak sebab nak vit c free :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa join sebab nak vit C.. tapi tak ada rezeki..

      Delete
  4. Pemenang dah diumumkan dah.. :)

    ReplyDelete
  5. kita pun xde rezeki kak. xpela. rezeki di tempat lain

    ReplyDelete
  6. rasa yg milik cik mimie murah rezeki dia

    ReplyDelete
  7. ala dh tamat.. lain kali boleh cuba lg :)

    ReplyDelete
  8. Assalam eyda,
    oppppppssss
    terlepaih sudah he3

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...