May 1, 2015

SeLaMaT HaRi PeKeRJa 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Selamat bercuti buat semua.. Cuti panjang hujung minggu nih.. Start hari nih cuti Hari Pekerja dan bersambung dengan hujung minggu Sabtu, Ahad.. Lastly hari Isnin nih merupakan cuti Hari Wesak.. Cuti sakan laa kan.. Direct tuh semua cuti tuh..

Di kesempatan ini Eyda nak ucapkan Selamat Hari Pekerja buat semua sahabat Eyda yang bekerja.. Tema sambutan Hari Pekerja 2015 ialah "Pekerja Sihat Produktiviti Meningkat"





Jom hayati kata-kata di bawah nih..

sumber




15 comments:

  1. selamat hari pekerja juga kat sis eyda.. salam perkenalan.. ")

    ReplyDelete
  2. selamat hari pekerja tetapi hari ni belum lagi berhenti dari bekerja dari pagi hingga ke malam...kerja kerja kerja ...selagi celik mata kerja kerja kerja :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat keje apa Jay Emm? Bertukang keyboard ka? Hik Hik Hik

      Delete
  3. cuti yg best tu tp ada juga rakan sekerja yg kena kerja.. huhu

    ReplyDelete
  4. Happy Holiday Kak eyda :) selamat hari pekerja :)

    ReplyDelete
  5. shad hari2 hari pekerja, cuti manjang jee... hehe..

    ReplyDelete
  6. So boring...cuti tak p mana2 pun..cik suami kerja..duk umah main dgn kucing jah

    hukhuk

    ReplyDelete
  7. yeah, dah start kerja pun semalam. saya x kerja. hee

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...