May 18, 2015

BauCaR PeTRoNaS


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Salam Isnin, mencuri sedikit masa untuk update blog.. Disebabkan agak busy, nak jugak update bagi blog tak sunyi dari pelbagai story mory yang ada..

Ermm sekarang Petronas tengah baik hati bagi baucar kepada pelanggannya yang membelanjakan sebanyak RM40 ke atas dalam satu resit.. Wow, baru nih Eyda ada isi minyak kereta RM40, jadinya Eyda dapat laa baucar Petronas nih..


Boleh tebus apa yang suka

Tempoh dia antara 31 Mei-31 Julai 2015..


Tengah berpikir nak guna untuk tebus barang apa.. Rasanya KFC kot.. Dapat laa 1 set ayam sekali dengan minuman.. Lepas dah untuk makan tengahari.. Hehehe..

Ada jugak boleh isi borang.. Yang tuh kalau menang, ganjarannya minyak free selama 3 tahun.. Best jugak tuh kalau menang.. Nak tau lebih lanjut meh klik SINI..




24 comments:

  1. best nyaaa... sampai bila baucer nih? hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tarikh paling awal abis 31 Mei nih.. yang paling lewat 31 Julai.. tak sama tarikh valid antara satunya..

      Delete
  2. tag http://belongtomee.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Boleh claim apa saja? Peh, best betul. Bila petronas sini nak buat benda yang sama? T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh claim 5 benda kat atas tuh ja.. kiranya masih boleh pilih laa nak yang mana satu..

      Delete
  4. Wowww... Best gak tu keeeiiii eppp chiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom SS kita makan keeeiiii eppp chiii.. hehehe..

      Delete
    2. Kalau akak pun nak tebus keeeiiii eppp chiii!

      Delete
    3. lama tak makan kfc.. hehehe..

      Delete
  5. Replies
    1. best jugak.. boleh tebus barang harga sekitar rm10.. boleh pilih samada Baskin Robin, Starbuck, KFC, Ayamans atau Internet Xpax..

      Delete
  6. semalam dok isi minyak dok nmpk gak.. isi minyak cash ka guna kad..

    ReplyDelete
    Replies
    1. isi pakai cash jer.. lepas bayar je, org kat kaunter terus bagi baucar nih..

      Delete
  7. Dapat baucer n makan free yang best ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa nama boleh free yg best sangat..

      Delete
  8. kalau free isi minyak selama 3 tahun? mahu tiap2 hari pegi petronas

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ada limit stakat berapa jer amountnya.. yang mana dulu..

      Delete
  9. Abg ekin isi minyak kat shell huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapek laa nak dapa baucar nih.. akak sebab umah dekat ngan petronas, tu banyak isi petronas..

      Delete
  10. kalau nina tebus starbucks.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka nina.. akak tak berapa minat starbucks..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...