April 28, 2015

aLHaMDuLiLLaH ReZeKi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah separuh hari di hari Selasa.. Sepagi meeting hari nih.. Hai busy betul laa Eyda nih kan..

Apapun Eyda nak jugak update blog Eyda agar berupdate.. Entry yang mungkin ringkas dan padat dari Eyda di waktu rehat nan indah ini.. Hehehe indah laa sangat kan.. 

Alhamdulillah rezeki Eyda menang Giveaway Projek April by Syira Lokman.. Eyda semak semalam keputusan giveaway nih dan tak sangka nama Eyda berada bersama pemenang yang lain..

Banyak saingannya, tapi nampaknya ada rezeki Eyda dalam giveaway tersebut.. Nak tau apa hadiah yang Eyda dapat tak? Meh ushar kat bawah nih..




Alhamdulillah Eyda memenangi hadiah wang tunai RM10 daripada sponsor Khaty Aiman.. Cepat sungguh Khaty Aiman bank in hadiah giveaway nih.. Selepas beberapa lama Eyda reply PM, Khaty Aiman terus bagitau dah bank in.. Terkejut tau, cepat betul Eyda terima hadiah.. 




Malam semalam dah masuk hadiah giveaway Eyda.. Terima kasih banyak-banyak buat Syira Lokman kerana sudi menjadi penganjur dan juga kepada Khaty Aiman kerana menjadi sponsor giveaway nih.. Semoga rezeki kalian dimurahkan lagi hendakNya..




21 comments:

  1. wah, rezeki betul. tahniah ^^

    ReplyDelete
  2. murah rezeki Eyda..setiap kali join segmen mesti nama 'terlekat'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama Jay Emm pon terlekat jugak... Kat hati SS.. He He He...

      Delete
    2. SS lekat guna gam gajah ke gam uhu...risau nanti mudah tertanggal eheheeh

      Delete
    3. Amboiiii, guna gam gajah you!

      Delete
    4. baru melekat tak tanggal2 x gitew Farrah heeee

      Delete
    5. dah guna gam gajah, gajah nak guna gam apa plak.. hehehe..

      Delete
  3. Alhamdulillah kak, rezeki... :D tahniah.. shad tak sempat nak join hari tu.. ehheeh... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa Shad, next time ada lagi..

      Delete
  4. Congrats, eyda. Murah rezeki :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak.. ekin tak sempat nak join bz kenduri kahwin aritu...

    ReplyDelete
  6. maaasyuk.. tula kalo da rezeki kak.. saingan banyak pun ada gak bahagian untuk kita.. tahniah2.. beli donat lebih sket =P

    ReplyDelete
  7. tahniah eyda !... rm 10 pun rezeki juga. hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...