March 3, 2015

HaDiaH GA FeBRuaRi 2015 #1


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sebenarnya dah lama Eyda menang peraduan atau GA nih.. Cumanya hadiahnya Eyda baru terima..

Inilah entry yang mengumumkan kemenangan Eyda di dalam peraduan atau GA tersebut.. Memang Eyda tak sangka betul, yelah Eyda join peraduan nih pun last minute.. Kiranya hampir dengan tarikh tutup.. Memang Eyda tak berharap langsung akan menang, yelah join pun last minute laa katakan..

Apapun Eyda nak ucapkan terima kasih kepada Dila Gebu kerana sudi menjadi penganjur peraduan ini.. Jom nantikan peraduan atau GA terkini daripada Dila Gebu..

Jika nak baca pelbagai info berkaitan kesihatan, silalah terjah blog Dila Gebu nih.. Dia juga seorang pengedar barangan Shaklee.. Nak beli barangan Shaklee boleh laa berhubung dengannya..


http://dietdietsihat.blogspot.com/2015/01/keputusan-peraduan-tonton-dan-menang.html


Alhamdulillah , inilah peraduan atau GA pertama yang Eyda menang wang tunai sebagai hadiahnya.. Sebelum nih pernah dapat tapi sebagai salah seorang top komentar.. Nak simpan hasil kemenangan nih untuk membeli sesuatu yang bermakna laa untuk Eyda.. Boleh jugak ingat bila tengok barang tersebut kan..

Okey laa, ada beberapa lagi hadiah belum up kat sini..Harap bersabar ya.. Apapun terima kasih kepada penganjur yang sudi mengadakan peraduan atau GA sebegini..




20 comments:

  1. hahah same la ayu..
    ade dua hadiah lg xsmpat nak update nie..
    tahniah kak eyda

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ayu.. tu laa ada hutang lagi entry penghargaan nih..

      Delete
  2. tahniah!!! seronok kan dapat hadiah cash..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah seronok sangat.. memang tak sangka nak dapat hadiah cash nih.. nama pun join last minute plak tu..

      Delete
  3. Tahniah..mmg BERTUAH lah Eyda nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki.. thanks kak JM..

      Delete
  4. WAHHH... tahniah.. rezeki rajin berblog.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki.. thanks, tu lah tak rugi berblog..

      Delete
  5. wah, hebat la eyda..pemenang tmpt pertama pula tu..tahniah ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak sangka tau wana nak menang tempat pertama.. dah laa join pun last minute..

      Delete
  6. Wah, menang tempat pertama tuh. Tahniah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak sangka nak dapat tempat pertama.. apapun semuanya rezeki..

      Delete
  7. tahniah kak eyda.. rezeki join giveaway.. :D

    ReplyDelete
  8. hehehe kongsi sikit tuah tu Kak Eyda.. nak menang jugak =)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...