March 13, 2015

HaDiaH GA DaRiPaDa MiaLiana DaN My BeauTy HeRbS


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih nak citer hadiah GA yang baru Eyda menangi.. Alhamdulillah setelah beberapa kali menyertai GA anjuran Mialiana dan pengedar pelbagai produk.. Kali ini Eyda berjaya memenanginya..

Tak sabar Eyda nak mencuba produk ini..  Nak tengok kesannya terhadap kulit muka Eyda macam mana.. Harapnya ianya berkesan untuk Eyda..

Yelah Eyda nih jenis jarang cuba macam-macam produk.. Jadi kebarangkalian kesesuaian kulit Eyda dengan sesuatu produk akan cepat menampakkan hasilnya..





Memandangkan hadiah nih sampai petang semalam dan pagi nih baru Eyda dapat.. Makanya mungkin malam nih atau esok pagi baru Eyda cuba produk nih..

Apapun terima kasih banyak-banyak buat Mialiana dan pihak My Beauty Herbs kerana memilih Eyda sebagai salah seorang untuk mencuba produk dan membuat review mengenainya..

Doakan Eyda dapat menyiapkan review yang terbaik untuk produk nih dan berjaya menerima like terbanyak dan memenangi hadiah daripada pihak My Beauty Herbs..




14 comments:

  1. gudluck...sy pn bru p amik kt pos laju td hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck buat Mila Hilas jugak.. semoga ada rezeki buat kita..

      Delete
  2. Ramainyer yang dapat giveawy macam ni...
    Jeles kitew ..
    Next time kitew mesti join...Insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next time kalau ada lagi macam nih, join jer.. manalah tau ada rezeki Afidah plak..

      Delete
  3. Tahniah dan all the best kak...murah rezeki alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  4. itu diaaa hadiah.. memang terbaik..
    dapat rezeki =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki.. apapun thanks CT..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...