March 12, 2015

GiFT TaKLiMaT MSMA 2nd EdiTioN


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Cerita basi, tapi nak up jugak kat sini.. Hehehe mengada-ngada kan Eyda nih..

Masih ingat ke korang yang Eyda agak busy 2 minggu lepas iaitu hujung bulan Februari yang lepas.. Ala 24-25 Februari yang lepas.. Masa tuh Eyda ada attend satu taklimat..

Dua hari taklimat tersebut berlangsung.. Kami dapat jugak bertukar-tukar ilmu dan idea di sana.. Okey di hari terakhir kitaorang diberikan gift sorang satu..

Nak tau apa gift yang dapat tuh? Meh ushar kat bawah nih.. Pen dan highlight.. Sebelah pen sebelah lagi highlight.. 2 in 1 laa katakan..




Cantik pen nih.. Siap ada tulis taklimat yang kitaorang attend lagi.. Tambah lagi koleksi pen Eyda.. Suka sebab keja Eyda ada guna pen jugak..





23 comments:

  1. Wah cantik menraik tertarik kau memang de BOOOMMM ..
    Pen tu jer..Orang dia oopppssss..De BOOOOOMMM jugak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan selalu dapat pen kan.. hehehe de BOOMM ke orangnya..

      Delete
    2. Dulu masa sekolah dapat jugak pen..tapi pen biasa2 jer..
      Orang nya mestilah DeBOOOMMM macam blognya jugak..kan..
      Sebab tu lah suka baca blog Eyda..

      Delete
    3. thanks Afidah sudi singgah blog Eyda..

      Delete
    4. Suka baca cerita Eyda.
      Lagipun kitew suka becerita jugak.
      hehehe

      Delete
    5. jom mari kita bercerita.. hehehe..

      Delete
  2. Pen ni yang ada highlighter sekali ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya sebelah pen sebelah lagi highlighter.. sesuai nak guna pergi kursus apa bagai nih..

      Delete
  3. tu pen merah ke pen biru ke pen hitam ? jawabnya pen Eyda kan heee

    pen merah pen biru, u marah i love u :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pen hitam.. tak marah laa.. tapi i love u kak JM..

      Delete
    2. Bukan main sis JM pandai 'berlelucon' hikhik

      Delete
    3. tu laa kak Farrah.. ada2 ja kak JM nih..

      Delete
  4. best juga sekali sekala datang taklimat ni kan..ada gift pen lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah tak sangka nak dapat pen nih.. padahal taklimat dalaman jer pun.. cuma yang bagi taklimat datang dr HQ kat KL tuh..

      Delete
  5. Eh, bestnye. Susah nak dapat pen free, tapi yang dwi-fungsi & cantik mcm ni. Huntung lah. Kitorang kursus selalu dapat pensil je T_T, hehe

    ReplyDelete
  6. Eh, bestnye. Susah nak dapat pen free, tapi yang dwi-fungsi & cantik mcm ni. Huntung lah. Kitorang kursus selalu dapat pensil je T_T, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul jarang nak dapat.. selalu kena laa guna pen sendiri dan pensil sendiri.. kalau dapat tuh kira nsib laa.. ni pun dapat time betul2 nak balik..

      Delete
  7. First time tengok pen siap dengan highlight.... boleh guna dan simpan buat kenangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ya ka.. akak pernah tengok 2-3 kali dah.. cuma ini baru first time dapat pen sebegini..

      Delete
  8. Berkenan plak tgk design pen tuh. Dahlah dwifungsi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak Farrah.. senang usung 1 pen jer.. boleh guna pen dan highlight..

      Delete
  9. ayu kalau dpt gift cmni sayang btl nak gune
    simpan sampai dah xleh gune ink tu pon ade
    tp simpan jugak sbg kenangan

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...