February 21, 2015

SanDWich


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Pepagi lagi dah lapar perut Eyda nih.. Memandangkan semalam ada buat lauk sardin, pagi nih dah jadikan menu sandwich.. Cari timun tak da, tinggal tomato jer..

Apapun jadilah menu lapik perut pagi nih.. Nanti kita tambah menu lain ikut order.. Amboi macam kedai makan laa plak order-order apa bagai nih..

Bukan apa, Eyda belum tanya orang kat umah nih nak makan apa pagi nih? Nanti mulalah macam menu yang diaorang request.. Selalunya bab cerewet bebudak nih laa..

Jom layan menu breakfast Eyda..




Korang breakfast apa plak hari nih? Kongsi laa dengan Eyda, maybe boleh mencetuskan idea untuk Eyda untuk hari lain..

Okey, Eyda breakfast dulu, tengahari nih makan nasi kenduri laa.. Ada jemputan hari nih.. Kalau tak kena pikir menu untuk tengahari  hari ni..





13 comments:

  1. sedapnyaaaaaaaa
    qila bekpes ovaltine je hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovaltine? Ingat lagi time sekolah dulu, suka makan roti letak milo.. lepas tu meratah milo yang lebih.. hehehe..

      Delete
  2. SS breakfast angin je... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuk angin keluar asap laa jawapnya..

      Delete
  3. best juga breakfast simple macam ni..selain x membazir, perut pun kenyang..wana pagi tadi breakfast porridge dan milo ja..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan wana, sesekali makan best jugak kan.. sedap tuh makan bubur, minum plak milo.. feveret tuh..

      Delete
  4. memamg terliur la dari tadi baca entri kak eyda pasal makanan...hehe...lapa dah ni...lapa dah xmakan roti sandwich...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe hari cuti dah asyik terperuk kat umah, citer makanan laa yang banyak muncul..

      Delete
  5. ayu makan bekfast nasi goreng je skg nie..
    nak kene makan nasi je...
    hahhaha kalau takat roti tu mcm kudap2
    lepas makan kene makan lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dah ada anak kecil dan BF memang akan cepat lapar.. memang kena makan banyak..

      Delete
  6. dah lama tak buat sandwich.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali makan sedap tau.. bila2 buat laa..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...