February 21, 2015

KenDuRi HaRi iNi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Pagi tadi Eyda bagitau nak hadiri majlis perkahwinan kan..

Alhamdulillah kenyang Eyda sampai petang.. Malam nih pikir lain bab nak makan apa plak.. Mungkin masak simple-simple jer untuk malam nih..


Gift untuk para tetamu


Kimie ambik cup cakes pengantin..

Memang ramai tetamu yang hadiri majlis perkahwinan nih.. Kiranya masa Eyda sampai kul 3 lebih tadi pun stay ramai lagi tetamu yang baru tiba dan sebaliknya..

Jom solat asar.. Baru ilangkan penat, baru nak solat..




22 comments:

  1. Comeynye cup cake... Tapi yang atas tu apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama pun cup cake, mestilah comey.. yang atas tu sejadah bersaiz kecil..

      Delete
  2. ni lah yang best pegi kenduri kawen kan eyda..dapat gift dan cupcake lagi..heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan wana.. makan sampai kenyang.. tu pun time nak balik, suruh makan bihun atau mee plak..

      Delete
  3. Soalan yg sama mcm SS..yg paling atas tu hadiah apa eh

    ReplyDelete
  4. Bagusnya bagi sejadah. Tiap kali orang guna, dapat pahala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus kan kak Farrah, diaorang dapat pahala selagi ianya diguna pakai.. gift yang pernah dapat sebelum nih surah yassin.. sejadah saiz kecil nih kali kedua rasanya..

      Delete
  5. jaranglah dapat gift sejadah bila pergi kenduri kawen...best jgk kalau dapat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa boleh jugak guna untuk travel sejadah tu..

      Delete
  6. Replies
    1. anak sanggup tunggu sebab nak makan kek tu..

      Delete
  7. sejadah ka...yan ni dok tengok la....benda apa yang kak sue dapat. alahai comeiinyer cup cake tue...dah lama tak 'mendeko' kek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesaja bagi pikir skit.. comei kan cup cakes tuh.. kalau yan mendeko, jangan laa lupa kat kak sue..

      Delete
  8. wahh bagi sejadah sbg doorgift
    tp ayu kalau bg cupcke mmg xmakan la

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, dapat jugak pahala pada yang memberinya..

      Delete
  9. waahh, mmg oshem kalau dapat sejadah kecil tu sbgai doorgift..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak yang hadiahkan tasbih kecil.. tapi akak belum pernah dapat laa..

      Delete
  10. part paling seronok bila ada kenduri periuk kuali tersimpan rapi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersimpan kejap jer kak JM.. lepas tuh kena keluarkan balik, anak2 bising sebab lapar.. huhuhu..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...