February 13, 2015

CPUV Nuffnang - Physiogel & Nike Running Tights


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lama benar tak update pasal cpuv Nuffnang.. Lebih kurang sebulan lebih rasanya..

Okeylah, tadi baru jer sempat meninjau akaun Nuffnang.. Walaupun kadar kenaikannya seperti siput, tapi masih ada peningkatan..

Jom ushar skit apa yang 'On Going' kat akaun Nuffnang Eyda sekarang.. Tak banyak tapi stay ada kan..




Inilah cpuv Nuffnang yang tengah berjalan.. Sudikanlah kiranya sahabat blogger Eyda untuk klik-klik bila dia muncul.. Dapat jugak buat modal untuk anjur GA lagi..

Okey laa Eyda nak mencari gambar untuk upload untuk next entry.. Tungguuu..





14 comments:

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...