February 11, 2015

Birthday Giveaway By Farahana Ramlan


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


http://farahanaramlan.blogspot.com/2015/02/birthday-giveaway-by-farahana-ramlan.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Happy birthday Farahana yang ke-18.. Semoga panjang umur, diberi kesihatan yang baik, jadilah anak yang solehah, taat pada ibu bapa dan agama serta berjaya di dunia dan akhirat, kejarlah cita-citamu sehingga berjaya, semoga segala impian menjadi kenyataan, semoga hidupmu sentiasa ceria dan bahagia hendakNya..


Pemenang akan diumumkan pada 15 Feb sempena hari jadi Farahana Ramlan yang ke-18..





22 comments:

  1. All the best, Eyda. Muda remaja lagi si Farahana ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, muda remaja lagi.. bukan macam kita dah masuk 3 series.. huhuhu..

      Delete
    2. Hihihi betul tu...takpe, kita jiwa masih remaja ;)

      Delete
  2. gud luck gud luck hehehe.. adus.. nak simpan GA untuk ahad xleh le nak abes da segmen ni..

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya ya..wana pun join ga ni juga :)

    ReplyDelete
  4. Xleh nK join laptop problem... on9 guna hp susah sikit nak bw ni

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :D
    jemput join yaa
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete
  6. :D
    bday girl.. hepy bday. :D
    Dapat tak kak eyda.. hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...