January 21, 2015

King Sany Burger


Bismillahirrahmanirrahim


Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
King Sany Burger telah beroperasi di ipoh sejak dari tahun 2006. Sejak dari itu ianya terus berkembang maju dengan penambahan menu bagi memantapkan lagi perniagaan beliau. Di antara menu yang top adalah burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Lokasi
Lokasi utama perniagaan adalah di Jalan besar Pengkalan Pegoh, Ipoh, Perak ( Berhampiran Sekolah Rendah Kebangsaan Pengkalan Pegoh)

Koordinat : 4.532233, 101.069841
Link Google Map
( rujuk peta )

Beliau turut menyediakan servis delivery ke rumah sekitar pengkalan pegoh, ipoh kepada pelanggan nya. Bagi yang berminat untuk membuat tempahan burger, bolehlah hubungi beliau seperti tertera di bawah ini.
Call/Whatsapp : Sany 019 544 1909

Sehubungan dengan itu, dengan usahasama dengan blog MyCherita. Pihak beliau telah sudi menawarkan hadiah sempena pelancaran Menu Baru Produk keluaran King Sany Burger Burger Super King untuk tahun 2015 bagi segmen giveaway MyCherita


Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.


Segmen Give Away ini ditaja oleh:

Tempoh Segmen:
15 Jan 2015 hingga 27 Jan 2015 [23:59PM]

Hadiah:

T Shirt Exklusif dari King Sany Burger x 5
MUG Exklusif King Sany Burger x10
PEN Exklusif King Sany Burger x10
Voucher Burger dari King Sany Burger x10
Topup RM10 x 3

Jom Join Segmen GA ini..Klik Banner atau link dibawah ini Untuk Join

13 comments:

  1. Good luck kak.
    Saya banyak GA yang just save tapi belum sempat join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la akak.. selalu kalau yang kena like fb ke kena follow blog sangat, akak selalu save dulu.. bila dah complete ikut syarat baru publish.. kekadang sampai tak sempat join sebab busy dan terlupa..

      Delete
  2. Awak..nak claim hadiah GA tak? Jom singgah blog sy.

    http://chenta-shima.blogspot.com/2015/01/senarai-pemenang-segmen-ga-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks shima sudi inform kat sini..

      Delete
  3. saya pun dah join..goodluck kak..! :D

    ReplyDelete
  4. gud luck eida, terliur plak tengok daging burger tu

    ReplyDelete
  5. Dah lepas. Tak sempat join. Good luck kak eyda :)

    ReplyDelete
  6. Berhampiran Sekolah Rendah Kebangsaan Pengkalan Pegoh? errr kalo nak p Aeon 18 tu ek? rasa mcm perasan gak skolah pengkalan pegoh tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya laa.. nanti nak tanya kakak.. dia tinggal area sana.. mungkin dia tau..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...